Escut de Premiā de Mar
Notes de Premsa
02 AGOST 2016

La junta de govern local del 27 de juliol va aprovar un conveni de colˇlaboraciķ amb la Diputaciķ de Barcelona per a la posada en funcionament d'un servei d'intermediaciķ pels deutes d'habitatge. Aquest servei es preveu que entrarā en funcionament a mitjan setembre amb l'objectiu d'atendre les persones amb problemes de pagament de préstecs hipotecaris d'habitatges habituals i permanents i oferir-los una intermediaciķ amb la seva entitat financera per renegociar els deutes.

El seu āmbit de cobertura serā  la ciutadania de Premiā de Mar i també la dels municipis veīns com ara Alella, El Masnou, Premiā de Dalt, Teiā i Tiana.

L'atenciķ es farā des de  l'Oficina d'habitatge de Premiā de Mar, ubicada a la Nau 1 de l'antiga fābrica del Gas, al carrer Joan XXIII 2-8.

Paralˇlelament, l'Ajuntament estā treballant per formalitzar un conveni de colˇlaboraciķ amb el Consell Comarcal per poder oferir des de Premiā de Mar els serveis que es presten des de l'Oficina d'habitatge del Maresme.

Des de l'Ajuntament de Premiā de Mar, s'ha incrementat l'atenciķ  i el suport les persones i famílies en situaciķ de risc de pčrdua de l'habitatge per no poder fer front a les quotes hipotecāries. En aquest sentit, l'Ajuntament efectua un primer acolliment a aquestes famílies, alhora que aplica les mesures urgents necessāries  per poder afrontar i reduir el nombre d'execucions hipotecāries.