Premià de Mar signa la declaració de la vall de Sant Mateu-Burriac
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 JULIOL 2016

Els ajuntaments de Premià de Mar,  Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt, Cabrils i  Cabrera de Mar, han signat la “Declaració de Sant Mateu-Burriac”, que té per objectiu de treballar per a la preservació i el desenvolupament dels espais agrícoles i industrials de la Vall de Sant Mateu-Burriac, que s'estén entre els 6 municipis.

La “Declaració de Sant Mateu-Burriac” estableix unes directrius comunes de regulació que siguin compatibles amb la preservació de l'entorn i  que alhora permetin un desenvolupament i impuls de l'activitat econòmica agrícola i industrial. En aquest sentit, els ajuntaments avaluaran quin ha de ser l'instrument urbanístic més adequat per regular les activitats agrícoles i industrials d'aquesta zona que permeti adaptar els diferents planejaments dels municipis integrants.  Alhora, els ajuntaments destinaran els recursos econòmics i tècnics que tinguin al seu abast per fer realitat la millora dels vials de la zona i la comunicació entre els municipis, es cooordinaran en una estratègia comuna per atraure inversions que dinamitzin l'espai industrial de la zona, i vetllaran per la protecció, conservació i millora de l'entorn.  

L'acte de signatura ha tingut lloc aquest matí la Cooperativa Agrícola de Vilassar de Mar i ha comptat amb la presència dels alcaldes signants i regidors i tècnics d'urbanisme. Per part de Premià de Mar hi han assistit l'alcalde, Miquel Buch, i el regidor Antoni Subirà. 

Declaració vall Sant Mateu

Declaració vall Sant Mateu

Fitxer: Declaracio_Vall_de_Sant_Mateu_Burriac.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 143.63 kB

siganatura declaració vall sant mateu

siganatura declaració vall sant mateu 2

^