Escut de Premià de Mar
Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) 2015-2019
03 JULIOL 2016
  • Aquest mes de juny s´ha complert el primer any de l´actual govern municipal, que encapçalem CiU, amb l´alcalde Miquel Buch al capdavant. Tot i les dificultats que pot suposar governar en minoria, hem estat capaços de tirar endavant els principals compromisos que havíem adquirit amb els premianencs i continuem tenint un Ajuntament totalment sanejat.

    Convençuts que les persones són la principal prioritat del nostre poble, hem dedicat especial atenció a les mesures i ajuts per a les persones i famílies que ho necessiten, alhora que hem tirat endavant diverses accions per fomentar la formació i l´ocupació d´aquells que es troben en situació d´atur.

    Hem incorporat millores organitzatives i de gestió per poder oferir una atenció ciutadana més àgil i propera i hem continuat treballant  per incrementar la transparència i la participació de la ciutadania. En aquest sentit, ens trobem immersos en el procés perquè els premianencs puguin decidir en quins projectes volen destinar una part del pressupost del proper any i estem treballant en l´elaboració d´un pla de mobilitat que ens ha de permetre definir, entre tots, quin model de poble volem.

    Hem elaborat un Pla d´acció municipal fins al 2019, que detalla més de 150 compromisos que anem desenvolupant, i del qual donarem compte públicament cada sis mesos. Uns compromisos que són el nostre full de ruta, i que ens permeten continuar dedicant tots els nostres esforços a fer possible que tots plegats puguem gaudir  d´un poble més endreçat i accessible i també més net i amb més civisme.
    Bona Festa Major a tothom!