Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada l'1 de juliol de 2016
L'Alcalde i el 2n tinent d'alcalde donen la benvinguda als nous plans d´ocupació

Aquest matí l´alcalde Miquel Buch i el 2n Tinent d'alcalde David Gutíerrez han donat la benvinguda als treballadors que es trobaven en situació d´atur i que han estat contractats per l´Ajuntament gràcies a una nova convocatòria de plans d´ocupació.

Aquestes persones, 24 en total, desenvolupen tasques de treballador social; educador social; administratiu; tècnic mitjà de Recursos Humans; agent cívic; orientador laboral; prospector d´empreses; tècnic de comerç; tècnic d´informàtica; conserge; oficial de brigada d´obres; oficial de brigada de jardineria i dinamització cultural i tenen un contracte d´entre 4 i 6 mesos, depenent del lloc de treball.  

Les condicions per poder accedir  a aquests llocs de treball estaven especificades a les bases que va elaborar l´Ajuntament on, entre d´altres requisits, hi havia el d´estar en situació d´atur.

Plans ocupacio

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^