Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 10 de maig de 2016
Nous cartells informatius per explicar la substitució dels arbres

Des del segon semestre de 2014 la regidoria de Medi Ambient ha substituït l'esporga dràstica i convencional per actuacions amb  tendència als criteris ecològics. Les actuacions es basen en tècniques en els quals s’avaluen  diversos factors com ara la mida, la disposició, la vigorositat, la interacció amb l’entorn urbà proper i la mínima afectació a la fauna i a la biologia de l’arbre.

Aquests treballs formen part de la voluntat de crear un equilibri i fomentar una harmonia que comporta, en alguns casos, la substitució d’alguns arbres que presentaven risc de seguretat a causa de la seva ubicació o problemes de vitalitat que podien derivar en trencaments de branques o caigudes.

Des de fa uns dies, la regidoria de Medi Ambient ha començat a  col·locar uns cartells informatius allà on s’han fet actuacions relacionades amb la substitució o la tala d’arbres. La informació inclou el motiu de l’actuació i la tipologia de l'arbre o l'arbust que s'hi plantarà, si és el cas, durant la propera temporada.  

Cartells arbres talats

Cartells arbres talats 2

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^