Ajuntament de Premià de Mar

Convergència i Unió (CiU) 2015-2019
Informació publicada el 25 d'abril de 2016
CIU | El compromís d´anar endavant
  • Aquest mes d´abril ha entrat en funcionament el vehicle de neteja itinerant, un nou servei que, sumat a les diverses millores que s´estan portant a terme des de fa uns mesos, dóna resposta al nostre compromís de millorar la neteja viària. Un compromís que va lligat a properes accions per lluitar contra l´incivisme. L´incivisme d´aquells que embruten carrers, places i espais públics en general. Premià de Mar som el 4t municipi amb més densitat de Catalunya, i això vol dir que la col·laboració ciutadana, imprescindible a tot arreu, es fa encara més necessària. Continuant amb els nostres compromisos, fa poques setmanes s´han iniciat les obres del port i, juntament amb el municipi de Vilassar de Mar, hem fet un pas endavant per intentar aconseguir la unió dels dos passejos marítims: els dos ajuntaments hem acordat demanar al govern de Madrid la concessió del tram que no està urbanitzat i que fa impossible caminar o anar amb bicicleta amb comoditat d´un poble a l´altre. 
     
    D´altra banda, el 25 de maig, Premià de Mar serà l´escenari d´una prova pilot per a la reforma horària. Una iniciativa que es portarà a terme amb la col·laboració de les escoles, les entitats i els comerços que s´hi vulguin sumar. Serà una prova d´un sol dia, però perquè sigui un èxit caldrà que tots prenguem consciència de la importància d´assolir uns horaris que afavoreixin la conciliació de la vida familiar i que ens permetin uns hàbits més saludables. Per això us demanem que, en la mesura que us sigui possible, us hi sumeu i col·laboreu en aquesta prova pilot.

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^