El web municipal revalida el Segell Infoparticipa de transparència
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicCompartir
Imprimir
Notes de Premsa
21 ABRIL 2016

El web de l'Ajuntament de Premià de Mar ha obtingut per 3a vegada el Segell Infoparticipa, que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB i que distingeix la transparència dels webs d'ajuntaments i consells comarcals.

Infoparticipa és un projecte desenvolupat pel LPCCP des de l'any 2012, que té per objectiu avaluar la informació que es publica als webs de les administracions públiques per promoure que millori la seva transparència i qualitat.

Per poder avaluar la transparència dels webs municipals, el LPCCP estableix uns indicadors, que en aquesta 3a edició han estat un total de 52, que s'utilitzen per examinar les pàgines web sobre 5 qüestions que es consideren bàsiques: qui són els representants polítics; com gestionen els recursos col·lectius; com gestionen els recursos econòmics; quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius; i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

L'Ajuntament de Premià de Mar ha estat un dels 61 ajuntaments que ha obtingut el segell i un dels 25 que ha obtingut la puntuació màxima, ja que compleix els 52 indicadors, és a dir, el 100%.

L'acte de lliurament dels Segells Infoparticipa 2015 es va celebrar ahir dimecres al Born Centre Cultural de Barcelona. L’alcalde, Miquel Buch, va recollir el guardó.

Segell Infoparticipa 2015

^