www.premiademar.cat
Informaciˇ publicada el 19 d'abril de 2016

Aquest mes d’abril ha entrat en funcionament el nou servei itinerant de neteja. Es tracta d’un vehicle elŔctric que recorre tot el poble amb l’objectiu de fer una tasca d’inspecciˇ i, sempre que convingui i sigui possible, tambÚ una actuaciˇ immediata. En aquest sentit, el vehicle estÓ preparat per  fer neteges puntuals amb aigua a pressiˇ, recollir la brossa de fora els contenidors i petits mobles, eliminar taques d’oli i identificar grans mobles que s’hagin deixat al carrer.

La posada en marxa d’aquest servei forma part de les mesures impulsades des de la Regidoria de Medi Ambient per millorar la neteja viÓria. Aquestes  mesures es van comenšar aplicar la tardor de l’any passat i estan centrades en tres eixos: la lluita contra l'incivisme, una millora de l'eficÓcia del servei i la resoluciˇ de temes conflictius.

El vehicle de neteja itinerant funciona de dilluns a diumenge, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h.

Cal recordar que l’Ajuntament disposa de l’aplicaciˇ PremiÓ Actua, pensada perquŔ la ciutadania pugui comunicar totes aquelles incidŔncies  relacionades amb la neteja viÓria i recollida de la brossa, avaries d’enllumenat p˙blic, neteja de platges o senyalitzaciˇ viÓria.

El vehicle amb una rotulaciˇ simulada