Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
16 MARç 2016

Aquest matí s'ha fet l'acte de l'acte de col·locació de la primer pedra dels treballs d’ urbanització de l'àmbit de terra del port de Premià de Mar. El nou port tindrà una superfície de 82.000 m2 i suposarà una millora de la qualitat urbana per a  la població i el seu entorn i la dinamització del comerç i el lleure. El projecte es basa en la construcció del Passeig Marítim, un espai verd de 21.000 m2  i una zona comercial de 18.000m2 amb prop de 1.000 places d'aparcament.

Durant l'acte, el director general de Marina Port Premià SL, Joan Conde, ha destacat la importància del projecte i, molt especialment,  la connexió que tindrà amb el centre del poble a través del pas soterrat que es farà a l'alçada del carrer Santiago Rusiñol.  

El 2n tinent d'alcalde i regidor de Promoció econòmica, David Gutiérrez, ha parlat de “projecte de ciutat” que ajudarà a dinamitzar el poble des de diverses vessants, com ara la comercial, la cultural i l'econòmica. Alhora, el regidor ha destacat les oportunitats de negoci de nous llocs de treball que comportarà el port.

Finalment, l'alcalde, Miquel Buch, s'ha referit al llarg camí recorregut fins arribar a la col·locació de la 1a pedra, i ha destacat que el nou port serà una bombolla d'oxigen per al municipi, alhora que ha fet especial èmfasi en que el principal objectiu sempre ha estat que comerç petit i del poble puguin formar part del projecte.

1a pedra port

solar port