Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
16 MARă 2016

Aquest matÝ s’ha fet l’acte de l’acte de colĚlocaciˇ de la primer pedra dels treballs d’ urbanitzaciˇ de l'Ómbit de terra del port de PremiÓ de Mar. El nou port tindrÓ una superfÝcie de 82.000 m2 i suposarÓ una millora de la qualitat urbana per a  la poblaciˇ i el seu entorn i la dinamitzaciˇ del comerš i el lleure. El projecte es basa en la construcciˇ del Passeig MarÝtim, un espai verd de 21.000 m2  i una zona comercial de 18.000m2 amb prop de 1.000 places d’aparcament.

Durant l’acte, el director general de Marina Port PremiÓ SL, Joan Conde, ha destacat la importÓncia del projecte i, molt especialment,  la connexiˇ que tindrÓ amb el centre del poble a travÚs del pas soterrat que es farÓ a l’alšada del carrer Santiago Rusi˝ol.  

El 2n tinent d'alcalde i regidor de Promociˇ econ˛mica, David GutiÚrrez, ha parlat de “projecte de ciutat” que ajudarÓ a dinamitzar el poble des de diverses vessants, com ara la comercial, la cultural i l’econ˛mica. Alhora, el regidor ha destacat les oportunitats de negoci de nous llocs de treball que comportarÓ el port.

Finalment, l’alcalde, Miquel Buch, s’ha referit al llarg camÝ recorregut fins arribar a la colĚlocaciˇ de la 1a pedra, i ha destacat que el nou port serÓ una bombolla d’oxigen per al municipi, alhora que ha fet especial Ŕmfasi en que el principal objectiu sempre ha estat que comerš petit i del poble puguin formar part del projecte.

1a pedra port

solar port