Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
20 OCTUBRE 2015

Ahir dilluns es va fer al Centre CÝvic la presentaciˇ a la ciutadania del projecte que la regidoria de Medi Ambient ha elaborat per millorar la neteja viÓria. Es tracta d'un seguit de mesures centrades en tres eixos: la lluita contra l'incivisme, una millora de l'eficiÓcia del servei i la resoluciˇ de temes conflictius. Les accions que es portaran a terme sˇn diverses i s'aniran fent progressivament entre aquest 2015 i el proper 2016.

Algunes mesures ja s┤han comenšat a aplicar, com ara la utilitzaciˇ de smartphones per part dels operaris de neteja per millorar la detecciˇ de punts bruts i augmentar-ne la rapidesa de resposta, o  l'ampliaciˇ del servei de recollida de voluminosos. D┤altres s'aniran aplicant progressivament, com ara la creaciˇ d┤un servei propi d┤inspecciˇ i tramitaciˇ d'expedients sancionadors; accions de neteja intensiva als carrers amb aparcament de canvi anual; millorar la informaciˇ sobre els  serveis que el ciutadÓ tÚ a la seva disposiciˇ; revisiˇ de totes les Órees de contenidors; ampliaciˇ del contracte de neteja amb un cost sostenible; augmentar la freqŘŔncia de recollida d┤alguns contenidors els caps de setmana; o la creaciˇ dues zones esbarjo per a gossos.

La presentaciˇ, que va anar a cÓrrec de l'Órea de Medi Ambient, va comptar amb la participaciˇ de la regidora, Olga Safont i de representants de l'empresa encarregada del servei de neteja viÓria, CESPA.    

Presentaciˇ millores neteja