Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 20 d'octubre de 2015
L'Ajuntament presenta les mesures per millorar la neteja dels carrers

Ahir dilluns es va fer al Centre Cívic la presentació a la ciutadania del projecte que la regidoria de Medi Ambient ha elaborat per millorar la neteja viària. Es tracta d'un seguit de mesures centrades en tres eixos: la lluita contra l'incivisme, una millora de l'eficiàcia del servei i la resolució de temes conflictius. Les accions que es portaran a terme són diverses i s'aniran fent progressivament entre aquest 2015 i el proper 2016.

Algunes mesures ja s´han començat a aplicar, com ara la utilització de smartphones per part dels operaris de neteja per millorar la detecció de punts bruts i augmentar-ne la rapidesa de resposta, o  l'ampliació del servei de recollida de voluminosos. D´altres s'aniran aplicant progressivament, com ara la creació d´un servei propi d´inspecció i tramitació d'expedients sancionadors; accions de neteja intensiva als carrers amb aparcament de canvi anual; millorar la informació sobre els  serveis que el ciutadà té a la seva disposició; revisió de totes les àrees de contenidors; ampliació del contracte de neteja amb un cost sostenible; augmentar la freqüència de recollida d´alguns contenidors els caps de setmana; o la creació dues zones esbarjo per a gossos.

La presentació, que va anar a càrrec de l'àrea de Medi Ambient, va comptar amb la participació de la regidora, Olga Safont i de representants de l'empresa encarregada del servei de neteja viària, CESPA.    

Presentació millores neteja

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^