L'Ajuntament presenta les mesures per millorar la neteja dels carrers
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
20 OCTUBRE 2015

Ahir dilluns es va fer al Centre Cívic la presentació a la ciutadania del projecte que la regidoria de Medi Ambient ha elaborat per millorar la neteja viària. Es tracta d'un seguit de mesures centrades en tres eixos: la lluita contra l'incivisme, una millora de l'eficiàcia del servei i la resolució de temes conflictius. Les accions que es portaran a terme són diverses i s'aniran fent progressivament entre aquest 2015 i el proper 2016.

Algunes mesures ja s'han començat a aplicar, com ara la utilització de smartphones per part dels operaris de neteja per millorar la detecció de punts bruts i augmentar-ne la rapidesa de resposta, o  l'ampliació del servei de recollida de voluminosos. D'altres s'aniran aplicant progressivament, com ara la creació d'un servei propi d'inspecció i tramitació d'expedients sancionadors; accions de neteja intensiva als carrers amb aparcament de canvi anual; millorar la informació sobre els  serveis que el ciutadà té a la seva disposició; revisió de totes les àrees de contenidors; ampliació del contracte de neteja amb un cost sostenible; augmentar la freqüència de recollida d'alguns contenidors els caps de setmana; o la creació dues zones esbarjo per a gossos.

La presentació, que va anar a càrrec de l'àrea de Medi Ambient, va comptar amb la participació de la regidora, Olga Safont i de representants de l'empresa encarregada del servei de neteja viària, CESPA.    

Presentació millores neteja

^