El consell d'infants prepara la 1a Jornada intergeneracional de cultura
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
26 MAIG 2015

Els alumnes de 5è i 6è de primària que formen part del Consell d'infants ja estan treballant en aquesta nova activitat, que permetrà que nens i nenes i gent gran puguin compartir i intercanviar experiències.

El proppassat 20 de maig el Ple del Consell d'Infants es va reunir a la sala de plens i hi van assistir diversos representants de les entitats Conex i Casal d'Avis de Can Manent. Grans i petits van estar treballant plegats en la preparació d'aquesta primera Jornada intergeneracional de cultura, que es farà a finals de setembre i comptarà amb la participació de totes les escoles de Premià de Mar, de les entitats de Gent Gran, Radio Premià de Mar, l'Escola Municipal de Música i el Museu de l'Estampació. Al ple del consell d'infants també hi van assistir les regidores d'Ensenyament, Roser Roca, i Gent Gran, Imma Morales.

La proposta de tirar endavant aquesta jornada va sorgir dels mateixos consellers, que van manifestar la voluntat de realitzar una jornada on s'integrés, per mitjà de diverses activitats, la cultura i la relació entre els nens i nenes i la gent gran.

El Consell d'Infants és un òrgan de participació on els nens i nenes poden exercir el seu dret com a ciutadans, reflexionar, expressar la seva opinió, debatre, prendre decisions i elevar propostes al Ple Municipal. La finalitat del Consell d'Infants, format per alumnes de 5è i 6è de primària, és aconseguir que els infants se sentin part activa del seu poble,  desenvolupant la capacitat crítica i fent sentir la seva veu. El treball dels consellers comença a les aules, des d'on s'inicia la recerca d'informació i el debat sobre possibles propostes.

Ple consell infants maig 2015
Ple consell infants maig 2015

^