Ajuntament de Premià de Mar

Partit Popular de Catalunya (PPC) 2012-2015
Informació publicada el 16 de març de 2015
PPC | Planificant la recuperació i la regeneració de les platges
  • A pesar del transvasament que es fa cada any a les nostres platges i tot i la reunió a la Delegació del Govern a Catalunya, a què es va convidar els alcaldes del Maresme i que va servir per explicar-los les propostes del Ministeri de Medi Ambient a través del director general de costes, Pablo Saaverdra, per lluitar contra l´erosió que patim a les nostres platges, quan hi ha hagut la primera llevantada ens hem tornat a quedar sense.

    Amb la posterior visita al litoral de Premià de Mar del director general de costes i de la delegada de costes a Catalunya, acompanyats del president comarcal  i dels regidors del Partit Popular a Premià de Mar, va quedar patent que era necessària una actuació que no fos efímera, tal com, en alguns Plens, el Partit Popular, ja havia exposat. 

    Hi ha prevista una gran inversió, de fins a un total de 50 milions d´euros,  escalonada, i un projecte pilot entre les platges del Masnou i de Premià de Mar, ja que es considera que és un dels llocs més malmesos; posteriorment, es continuarà per Vilassar de Mar, Cabrera, Mataró, Arenys de Mar, etc.

    Creiem que és una bona notícia per als premianencs i per a tots els que vivim a la comarca del Maresme, ja  que és una solució demandada des de fa molt de temps, i que suposarà una millora en el manteniment del litoral; millora que arriba de la mà del govern d´Espanya, i que a més també aporta una quantitat de diners destinats a la neteja de rieres i a pal·liar les destrosses en els ports,  competències, totes dues, de la Generalitat de Catalunya.  

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^