Ajuntament de Premià de Mar

Notes de Premsa
Informació publicada el 17 d'octubre de 2014
125 premianencs, escollits per formar part d'una mesa durant la consulta popular sobre Can Sanpere

Durant el ple municipal celebrat el 15 d’octubre es va fer, entre les persones majors de 16 anys empadronades a Premià de Mar, el sorteig dels membres de les meses per a la consulta popular sobre l’expropiació dels terrenys de Can Sanpere. En total es van escollir 125 persones, que ahir ja van començar a rebre les cartes amb la informació sobre la consulta i l’explicació sobre què suposa formar part d’una mesa. Les persones escollides poden triar la mesa, el dia i l’horari. El temps de compromís mínim que es demana és d’un matí o una tarda i el fet de formar part d’una mesa és totalment voluntari. Des de l’àrea de Participació Ciutadana es demana la màxima col·laboració a la ciutadania.

Cal recordar que la consulta popular es podrà votar per internet o presencialment entre el 12 i el 20 de desembre. Durant els mesos de novembre i desembre es preveuen xerrades i debats públics perquè tothom pugui estar informat.

Sorteig meses Consulta Popular Can Sanpere

Compartir:Comparteix al FacebookComparteix a menéameComparteix a del.icio.usComparteix a diggGuarda a Yahoo! BookmarksCerca a technoratiCerca a wikioComparteix a FresquiCompartir a Twitter
AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR
Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08330 Premià de Mar
Tel: 93 741 74 00 - Fax: 93 741 74 25
info@premiademar.cat

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Diputació de Barcelona

^