Anar a la plana de números del butlletí

Número 3 - març 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 26 de març al 1 d'abril del 2018
Actualitat

Reunió de treball amb l'equip de l'OMICL'Ajuntament ha donat un impuls a L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) ampliant-ne l'horari i incorporant el despatx d'advocats Le&Co que dóna suport al servei.

L'OMIC és un servei gratuït d'informació, ajuda, mediació i orientació pensat perquè la ciutadania pugui exercir els seus drets bàsics en matèria de consum. 

Aparcament plaça dels PPCC - Imatge inexistentAmb l'objectiu de minimitzar els efectes de les obres sobre el teixit comercial, l'Ajuntament ha començat a distribuir entre els comerços afectats pels treballs de la Gran Via de Lluís Companys tiquets d'aparcament per a ús dels seus clients. Cada tiquet permet aparcar de forma gratuïta durant 15 minuts al pàrquing de la plaça dels Països Catalans. Són acumulatius i se'n pot utilitzar més d'un cada vegada.

L'Ajuntament signa un conveni amb l'associació TBCLASS pel projecte literari “Cap nen/a sense conte” - Imatge inexistentAquest matí s'ha signat un conveni entre l'Ajuntament de Premià de Mar i l'Associació Educativa i Formativa TBCLASS a partir del qual el consistori participarà en l'edició del conte “El Pastisser de Torregrossa”, el quart del projecte literari “Cap nen/a sense conte” que impulsa aquesta entitat. A canvi, TBCLASS lliurarà a l'Ajuntament abans de Sant Jordi 600 exemplars del conte que seran distribuïts a les escoles de la ciutat.

Cruïlla dels carrers de Rafael de Casanova i de la Terra Alta - Imatge inexistentEl dimarts dia 3 d'abril s'iniciaran les obres de construcció d'un nou col·lector d'aigües pluvials als carrers de Rafael de Casanova i de la Terra Alta. Les obres tenen per objectiu millorar la xarxa d'aigües pluvials existent perquè pugui recollir un major cabal d'aigua en episodis de pluja intensa i d'aquesta manera evitar inundacions als soterranis dels habitatges de la zona.

Una de les peces del Museu de l'Estampació que apareixen al web del Museu Virtual de la Moda de Catalunya - Imatge inexistentUn total de 15 peces del Museu de l'Estampació de Premià de Mar (MEP), tres de les quals es poden veure a l'exposició permanent, apareixen al web (LINK) del Museu Virtual de la Moda de Catalunya (MVMC) que es va presentar públicament el 19 de març passat. Es tracta d'un vestit de tombant del segle XIX, indumentària del modista d'alta costura Manuel Pertegaz (donació d'Eulàlia Dalí, familiar de l'artista), tres jaquetes de seda de l'artista Kima Guitart (premi nacional d'artesania), una brusa estampada pel teòric de teixits Francesc Pérez-Dolz, vestits i conjunts de l'empresa catalana Ponsa i d'altres representatives de la història de la moda.

El MVMC reuneix i mostra plenament documentades 642 peces de vestir històriques de les col·leccions públiques catalanes en una plataforma virtual, per tal d'aconseguir el relat de la història catalana del vestit, des del segle XV al segle XXI.

Cartell Jornades Lluís BassatL'edició d'enguany de les jornades està dedicada a la creativitat

El publicista Lluís Bassat protagonitzarà les 2es Jornades de Promoció Econòmica de Premià de Mar que tindran lloc el dimarts 22 de maig. Bassat impartirà una masterclass sobre creativitat entre les 7 i les 9 del vespre a l'Espai l'Amistat. La sessió està adreçada a estudiants, professionals, emprenedors, empresaris i, en general, a totes aquelles persones que vulguin desenvolupar la creativitat des del vessant professional o personal.

L'acte del 22 de maig dóna continuïtat a la primera edició de les Jornades de Promoció Econòmica de Premià de Mar que es van celebrar el maig de l'any passat i que estaven adreçades a persones que estiguessin en procés de recerca de feina, i que van comptar amb la participació, entre d'altres, del formador i conferenciant Victor Küppers.

Formulari d'inscripció  

Els més nou

Curs adreçat a emprenedors, professionals autònoms, freelances, empresaris i qualsevol persona relacionada amb el Règim Especial de Treballadors Autònoms.

Aquest curs, impartit pel president d'Autònoms PIMEC, Miquel Camps i pel Sr. Pedro López de Recalde, director Jurídic de Mútua Universal. està totalment subvencionat per l'Ajuntament de Premià de Mar i no té cap cost pels participants.

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa