Anar a la plana de números del butlletí

Número 84 - juny 2012
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum semanal del 17 al 24 de juny
Actualitat

L´objectiu és recordar a la ciutadania la importància del civisme per poder gaudir d´un municipi més net i agradable

L´Ajuntament ha iniciat una nova campanya de civisme per conscienciar la ciutadania que per gaudir d´un poble més net i agradable es fa imprescindible que ella mateixa tingui cura de no embrutar-lo de manera innecessària. Els eixos centrals de la campanya són la problemàtica dels excrements dels animals, les pintades i els grafits i la utilització correcta dels contenidors de la brossa i la deixalleria.

L’objectiu és recordar a la ciutadania la importància del civisme per poder gaudir d’un municipi més net i agradable

L’Ajuntament ha iniciat una nova campanya de civisme per conscienciar la ciutadania que per gaudir d’un poble més net i agradable es fa imprescindible que ella mateixa tingui cura de no embrutar-lo de manera innecessària. Els eixos centrals de la campanya són la problemàtica dels excrements dels animals, les pintades i els grafits i la utilització correcta dels contenidors de la brossa i la deixalleria.

La campanya es fa amb la col·laboració dels Agents Cívics, contractats temporalment a través dels Plans d'Ocupació de la Generalitat, que s’encarreguen de recórrer els carrers i espais públics per recordar als vianants que la col·laboració ciutadana es fa imprescindible per mantenir un poble net, alhora que els informen sobre els seus drets i els seus deures. La iniciativa va acompanyada del repartiment de quatríptics i pòsters de la campanya Premianets, així com de cendrers per a la sorra, distribuïts a la platja.

Text

Ple ordinari del 16 de maig de 2012

Ple ordinari del 16 de maig de 2012

CATCert certifica que en data 21-06-2012 15:07:45 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 48
Mida: 372,61 kB

Text

Ple extraordinari del 24 de maig de 2012

Ple extraordinari del 24 de maig de 2012

CATCert certifica que en data 21-06-2012 15:09:38 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 6
Mida: 83,15 kB

Consells sobre l'ús d'articles pirotècnics i fogueres

1.-  Està prohibit fer foc en terrenys forestals. Les fogueres les farem a zones no asfaltades, a més de 15 metres de façanes i els cotxes i mai sota línies elèctriques, telefòniques, etc. S´ha de preveure un pas per als vehicles d´urgències. 

2.-  No encengueu la foguera amb productes inflamables. No cremeu papers, teixits, el vent els enlaira. No tireu llaunes ni esprais, perquè poden explotar, ni  pneumàtics ni  plàstics pels seus efectes contaminants.
 
3.-  Els productes pirotècnics s´han de comprar als establiments autoritzats. S´han de fer servir en àrees amples i obertes. Els menors de edat són els que tenen major nivell de risc i els  pares han de vigilar  la compra d´aquest productes i seu ús per evitar accidents.

4.-  No s´han de guardar articles pirotècnics a les butxaques. Es poden encendre i explotar-nos.

5.-  Procurem encendre el ble per l´extrem, perquè doni temps d´enretirar-nos i no  posar-nos a prop de cap article pirotècnic encès, ja que podem patir greus cremades.

6.-  No hem de llançar coets, globus o artefactes que continguin foc a menys de 500 metres del bosc. Podríem provocar un incendi forestal.

7.-  Hem de tancar les portes i finestres quan hi hagi focs d´artifici al carrer. Així evitarem el risc que el nostre habitatge s´encengui.

8.-  No hem de tirar cap coet amb la mà ni amb la canya trencada, perquè pot sortir en una direcció inesperada i pot explotar malament.

9.-  No hem de ficar trons dins de totxanes ni ampolles perquè, en explotar, fan metralla que surt incontroladament. No hem de ficar-los en panys de portes, contenidors o papereres ja que a més dels danys que es produeixen poden provocar incendis.   

10.-  Els focs que no tinguin mànec especial s´han de fixar adequadament per evitar que cremin incontroladament. Quan utilitzem focs artificials hem de vigilar que no hi hagi a la vora materials inflamables que puguin explotar

 

Consells de seguretat en cas d'incendi

1.-  Aviseu amb urgència  als Bombers i a la Policia. Recordeu el telèfon d´emergències 112

2.-  Doneu l´avís als veïns i feu sortir a totes les persones del pis o casa.

3.-  Si no us podeu valer pels vostres mitjans demaneu ajuda al veïnat o per telèfon a la Policia.

4.-  Fugiu tancant les portes i finestres per evitar corrents d´aire i evitar la propagació del foc.

5.-  Si observeu que per una porta surt fum, no l´obriu si no és necessari.

6.-  Tanqueu, si és possible,  el pas del gas. 

7.-  Si és possible utilitzeu els mitjans  d´extinció i  d´evacuació  de l´edifici.

8.-  Sortiu ordenadament i utilitzeu les escales. No feu servir mai els ascensors.

9.-  Si us trobeu atrapats pel fum, agafeu un drap mullat i respireu a través d´ell.

10.-  Si el fum impedeix la visibilitat circuleu ajupits, l´aire serà més pur.

Al carrer mantingueu la calma, no us agrupeu davant de l´edifici i deixeu espai per a l´arribada dels vehicles d´emergència (Bombers, ambulàncies i Policia).

TELEFONS DE LA POLICIA LOCAL DE PREMIA DE MAR
Urgències .......  092 
Emergències ......................  112
Informació  Policia Local.................................  97.741.74.22

 1. Adquiriu les coques en un establiment apte per a l’elaboració i/o venda d’aquests aliments.
 2. Conserveu en fred, fins al moment del consum, les coques que contenen crema o nata (si no les consumiu en la seva totalitat, retorneu-les ràpidament).
 3. És important que seleccioneu el tipus de coques (farcides o no) que compreu, en funció de les possibilitats de conservar-les fins al moment de consum.
 4. Si heu de fer un desplaçament llarg, i no podeu assegurar-ne la conservació en fred, es millor comprar coques que es conservin a temperatura ambient, o be preveure'n l'adquisició en el lloc de destinació.

Recomanacions alhora de comprar i conservar les coques de Sant Joan

Adquiriu les coques en un establiment apte per a l´elaboració i/o venda d´aquests aliments

Adquiriu les coques en un establiment apte per a l’elaboració i/o venda d’aquests aliments


Conserveu en fred, fins al moment del consum, les coques que contenen crema o nata (si no les consumiu en la seva totalitat, retorneu-les ràpidament).

Conserveu en fred, fins al moment del consum, les coques que contenen crema o nata (si no les consumiu en la seva totalitat, retorneu-les ràpidament).


És important que seleccioneu el tipus de coques (farcides o no) que compreu, en funció de les possibilitats de conservar-les fins al moment de consum.

És important que seleccioneu el tipus de coques (farcides o no) que compreu, en funció de les possibilitats de conservar-les fins al moment de consum.


Si heu de fer un desplaçament llarg, i no podeu assegurar-ne la conservació en fred, es millor comprar coques que es conservin a temperatura ambient, o be preveure'n l'adquisició en el lloc de destinació.

Si heu de fer un desplaçament llarg, i no podeu assegurar-ne la conservació en fred, es millor comprar coques que es conservin a temperatura ambient, o be preveure'n l'adquisició en el lloc de destinació.

Platja

Premià de Mar compta amb 2,5 km km de litoral, al llarg dels quals s´hi troben 5 platges: platja de Llevant, platja de Bellamar, Pla de l´Os, Platja de la Descàrrega i Platja de Ponent. Com a espai d´oci i lleure, durant la temporada d´estiu les platges incorporen els  serveis necessaris pel bon desenvolupament de l´activitat que s´hi realitza. La temporada de platja s´iniciarà el proper diumenge 24 de juny i s´allargarà fins el  2 de setembre.

Panell Platges

Premià de Mar compta amb 2,5 km km de litoral, al llarg dels quals s’hi troben 5 platges: platja de Llevant, platja de Bellamar, Pla de l’Os, Platja de la Descàrrega i Platja de Ponent.  Com a espai d’oci i lleure, durant la temporada d’estiu les platges incorporen els  serveis necessaris pel bon desenvolupament de l’activitat que s’hi realitza. La temporada de platja s’iniciarà el proper diumenge 24 de juny i s’allargarà fins el  2 de setembre.

Servei de vigilància i socorrisme a les platges

El servei de vigilància i socorrisme a les platges anirà a càrrec de la Creu Roja de Premià de Mar. El servei funcionarà  de 11 a 18 h, de dilluns a diumenge i estarà actiu a totes les platges del municipi. Constarà dels següents elements:

 • Mòdul de primers auxilis a la platja de Llevant, juntament amb els serveis per a persones amb mobilitat reduïda (cabina de wc adaptada,  cadira amfibi i habilitació de zona d’ estacionament).
 • Embarcació
 • Vehicle d’intervenció 4x4 i un quad
 • Megafonia fixa a la platja de Llevant
 • 3 cadires de vigilància situades a zona de Can Pou, a l’espigó de la  platja de la Descàrrega (alçada de l’estació aproximadament) i al Pla de l’Os-Bellamar.

Nova Senyalitzalització i panells informatius

Des de l’àrea de Medi Ambient i Salut Pública, s’ha millorat la senyalització de les platges i serveis amb nous panells informatius a les platges de Llevant, Bellamar, Pla de l’Os, de la Descàrrega i de Ponent. Alhora, s’han pintat els passos soterrats, s’han arranjat i pintat les dutxes, s’han col·locat passeres, i s’han arranjat  les escales i accessos a la platja i els pals de les banderes d’informació de l’estat del mar.

Neteja de les platges

Cal recordar  també que durant la temporada de platges s'intensifica el servei de neteja, de manera que diàriament es fa la neteja de la sorra, del passeig, la recollida de papereres, i la neteja dels torrents, dutxes i accessos.

Durant la temporada alta, del 15 de juny al 30 de setembre, la neteja  es fa de la manera següent:

 • 3 peons de 06.00 h a 13.00 h cada dia
 • 1 peó-conductor de 03.30 h a 10.30 h cada dia, per netejar les platges de Llevant i Bellamar amb un tractor amb màquina garbelladora.

Recomanacions de la Creu Roja:

 • Creu Roja recorda que és  vital seguir sempre les recomanacions dels socorristes, així com adoptar mesures d’autoprotecció per tal de gaudir d’un bany segur.
 • No intenteu nedar contra corrent
 • Si us sentiu arrossegats per un corrent, nedeu paral.lelament a la platja i una vegada sortiu del corrent, nedeu cap a la platja.
 • Les pilotes, matalassets i flotadors són molt lleugers i poden anar-se'n fàcilment mar endins o bolcar. Per tant, mai els utilitzeu si no sabeu nedar.
 • Cal respectar els banderes de senyalització de l'estat del mar:
  • Bandera vermella : bany prohibit
  • Bandera groga: bany perillós. Es recomana que l’aigua no sobrepassi l’alçada de la cintura.
  • Bandera verda: bany sense perill

Platja

Tauler d'Anuncis Oficials

Text

Anunuci Aprof. def. modificació Ordenança general de subvencions

Anunuci Aprof. def. modificació Ordenança general de subvencions

CATCert certifica que en data 19-06-2012 10:23:28 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 128,05 kB

Text

Anunci modificació del preu públic Activitat de l'administració a la Festa Major

Anunci modificació del preu públic Activitat de l'administració a la Festa Major

CATCert certifica que en data 19-06-2012 15:37:13 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 34,29 kB

Text

Reglament per a l'ús de la llengua catalana a l'Ajuntament de Premià de Mar

Reglament per a l'ús de la llengua catalana a l'Ajuntament de Premià de Mar

CATCert certifica que en data 20-06-2012 13:41:55 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 494,67 kB

Agenda
9ª Etapa l'Estany, Urbissol, Artés - 23 km

Si estàs interessat en participar posa´t en contacte amb nosaltres, places limitades!
Inscripcions obertes per a tot el qui vulgui participar

Aquest recorregut es realitzarà en un temps de 7:00 a 8:00 h caminant, el transport serà en Autocar que ens portarà al principi de la etapa i ens recollirà al final de la mateixa. Hora de sortida 7:00 h del matí al C/ Gran Via, Plaça Doctor Ferran de Premià de Mar, en l´import només hi ha inclòs el transport en autocar, cada participant tindrà que portar a la seva motxilla dos entrepans, aigua, calçat còmode i la roba necessària segons la temporada que cadascú necessiti.

Aperitiu al final de cada etapa. Consutar Preu    
                                        
Inscripcions i reserves per telèfon Rafa. 619 133 353. O Dijous de 7:30 a 10:00 del vespre en el Centre C/ Sant Pau 13 Baixos.
Informació: www.pisaterrones.com - www.cepremia.net

Data: Diumenge, 17 de juny de 2012
Hora: 7 h matí
Lloc: Plaça Doctor Ferran (Gran via)
Organitza: Centre Excursionista de Premia
Preu: 30 Euros
Durada: 7:00 a 18:00 h
Tipus d'actes: Esports

Grafitis

Saps de pintura? Mai has volgut fer teu un tros de Gran Via? Sigues valent i allibera el teu art estampant un dibuix del teu estil al carrer principal de Premià de Mar! Et recordaran durant anys jovenet!
Prepara'ns un esbós del teu graffiti, juntament amb la teva fitxa d'inscripció, i fes-nos-ho arribar a través del facebook (missatge privat), e-mail o lliura-ho al Centre Cívic de Premià de Mar. Hi faltaràs?

Data: Diumenge, 17 de juny de 2012
Hora: 10 h matí
Lloc: Gran Via
Organitza: Regidoria de Joventut i Premià Jove
Tipus d'actes: Festa

PATRONAT

Representació del grup de mitjans i el grup de grans de l´extraescolar de l´escola el Pilar.
Data: Diumenge, 17 de juny de 2012
Hora: 5 h tarda
Lloc: Patronat Teatre
Organitza: Patronat Teatre
Tipus d'actes: Teatre

retalls de festa

Data: Dimarts, 19 de juny de 2012
Lloc: Centre Cívic
Durada: Del 15 al 30 de juny
Tipus d'actes: Exposició
Període transitori d´adequació fins 30 de juny de 2012
Sessió informativa sobre els canvis en la cotització a la Seguretat Social de les empleades de la Llar.

La cotització a la Seguretat Social dels empleats/des de la Llar ha sofert una important modificació amb l´entrada en vigor de la Llei 27/201. A partir de l´1 de gener de 2012, data en que entra en vigor l´esmentada Llei, els obligats a la cotització dels empleats/des de la Llar serà la família  els contractant  en tots els casos.
De tota manera la mateixa norma jurídica estableix un període transitori d´adequació que finalitza aquest 30 de juny de 2012, moment en el qual les famílies que tinguin al seu servei  treballadors/res de la llar hauran de comunicar a la seguretat social aquest fet per tal que els sigui assignat un Codi de Cotització.

Data: Dimarts, 19 de juny de 2012
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cívic
Organitza: Servei de Promoció Econòmica
Preu: Gratuït
Data: Dijous, 21 de juny de 2012
Hora: 5 h tarda
Lloc: Plaça Països Catalans
Organitza: Escola Municipal de Música i Regidoria de Cultura
Tipus d'actes: Música
Data: Divendres, 22 de juny de 2012
Lloc: Sala Premiart
Organitza: Associació d´Artistes Plàstics
Durada: Del 22 de juny a l´1 de juliol
Tipus d'actes: Exposició
A càrrec de les alumnes de l´Escola de Música i Dansa “Estudi Teresa Maria”
Data: Divendres, 22 de juny de 2012
Hora: 9 h vespre
Lloc: Espai l'Amistat
Organitza: Associació Cultural l´Aurora
Tipus d'actes: Dansa
A càrrec de les alumnes de l´Escola de Música i Dansa “Estudi Teresa Maria”
Data: Dissabte, 23 de juny de 2012
Hora: 12 h migdia
Lloc: Espai l'Amistat
Organitza: Associació Cultural l´Aurora
Tipus d'actes: Dansa
Data: Dissabte, 23 de juny de 2012
Hora: 2/4 de 7 tarda
Lloc: Plaça de Can Fitó
Organitza: Regidoria de Festes Hi col•labora: AV Barri de Can Pou-Camp de Mar
Tipus d'actes: Festa

flama

Tarda a les 18 h  , tallers infantils
Data: Dissabte, 23 de juny de 2012
Hora: 7 h tarda
Lloc: Plaça Països Catalans
Organitza: Centre excursionista de Premià de Mar Secció Premià d'Òmnium Cultural  Col·labora Regidoria de Cultura
Tipus d'actes: Festa

flama

Data: Dissabte, 23 de juny de 2012
Hora: 8 h vespre
Lloc: Plaça Països Catalans
Organitza: Centre Excursionista Premià i Òmnium Cultural
Tipus d'actes: Festa
Data: Dissabte, 23 de juny de 2012
Hora: 2/4 de 12 nit
Lloc: Plaça de Can Fitó
Organitza: Regidoria de Festes  Hi col•labora: AV Barri de Can Pou-Camp de Mar
Tipus d'actes: Festa
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa