Anar a la plana de números del butlletí

Número 83 - juny 2012
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum semanal del 10 al 17 de juny del 2012
Actualitat

Els usuaris de les zones blaves  de Can Pou-Camp de Mar i del Palmar podran utilitzar els mateixos adhesius dels darrers tres anys (color marró)

Aquest estiu, els usuaris de les zones blaves de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar podran utilitzar el mateix distintiu del 2009, 2010 i 2011 que era de color marró. La zona blava en aquests sectors del municipi funcionen entre el 15 de juny i el 15 de setembre. El propòsit és assegurar la rotació en l´estacionament durant aquest període de gran afluència de turismes a les zones de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar, garantint als veïns l´aparcament gratuït. Aquest distintiu no té cap cost.

Els usuaris de les zones blaves  de Can Pou-Camp de Mar i del Palmar podran utilitzar els mateixos adhesius dels darrers tres anys (color marró)


Aquest estiu, els usuaris de les zones blaves de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar podran utilitzar el mateix distintiu del 2009, 2010 i 2011 que era de color marró. La zona blava en aquests sectors del municipi funcionen entre el 15 de juny i el 15 de setembre. El propòsit és assegurar la rotació en l’estacionament durant aquest període de gran afluència de turismes a les zones de Can Pou-Camp de Mar i El Palmar, garantint als veïns l’aparcament gratuït. Aquest distintiu no té cap cost.


Cal recordar que la zona blava d’estiu a la zona del Palmar s’ha creat recentment i consta de  211 places. El funcionament serà el mateix que a la zona blava d’estiu de Can Pou-Camp de Mar: de  9h a 20h de dilluns a diumenges, festius inclosos, del 15 de juny al 15 de setembre. La seva creació s’emmarca dins les millores d’estacionament que ha impulsat l’Ajuntament a tot el municipi.


Els veïns que no tinguin el distintiu podran fer-ne la sol·licitud a l’Oficina  d´Atenció al Ciutadà a partir de l'11 de juny.


¿Quines persones poden disposar d’aquest distintiu?
a) empadronat/da a Premià de Mar titular de vehicle en alta al padró de l´IVTM.
b) empadronat/da a Premià de Mar que disposi de vehicle facilitat per la seva empresa (acreditar  mitjançant certificació de l’empresa).
c) empadronat/da a Premià de Mar, que hagi adquirit recentment el vehicle sempre que demostri que aquest està domiciliat a Premià de Mar.
d) titular de vehicle i d’immoble d’alta al padró de l´Impost sobre Bens Immobles ubicat a les zones blaves d’estiu
e) titular de vehicle que acrediti tenir lloc de treball a les zones blaves d’estiu


Més informació a: l´Oficina d´Atenció al Ciutadà de l´Ajuntament, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h. També es pot demanar informació a través del telèfon 93 741 74 00 o del correu electrònic oac@premiademar.cat.

Mentre durin els treballs no es podrà aparcar a les zones afectades

Els propers dies es faran els treballs de pintura de les noves places de zona blava a diversos indrets del municipi. Els treballs s’aniran fent progressivament i es preveu que finalitzaran el 22 de juny.

Els treballs es faran seguint les següents fases:
Fase I: Gran Via, Esperança, Alegria, de la Plaça i Mercè
Fase II: Reordenació zona plaça de la Sardana i repintat de les zones en mal estat
Fase III: Zona El Palmar, Pilar, Joan Prim i Jacint Verdaguer
Fase IV: Zona plaça Dr. Ferran

Ajuntament Jove 2012

Per quart any consecutiu, els alumnes de 3r. d'ESO de tots els centres escolars de Premià de Mar han escollit el projecte que l'Ajuntament haurà de desenvolupar. El projecte més votat ha estat el de fer un cicle de cinema gratuït per a joves al Teatre de l'Amistat i ha estat desenvolupat per l'Institut Premià de Mar. L´acte s'ha celebrat a l'Espai l'Amistat i ha comptat amb l´assistència de l´alcalde, Miquel Buch, i del regidor de Joventut, Eloi Maristany

Per quart any consecutiu, els alumnes de 3r. d'ESO de tots els centres escolars de Premià de Mar han escollit el projecte que l'Ajuntament haurà de desenvolupar. El projecte més votat ha estat el de fer un cicle de cinema gratuït per a joves al Teatre de l'Amistat i ha estat desenvolupat per l'Institut Premià de Mar. L´acte s'ha celebrat a l'Espai l'Amistat i ha comptat amb l´assistència de l´alcalde, Miquel Buch, i del regidor de Joventut, Eloi Maristany

L´Ajuntament Jove és una iniciativa de la regidoria de Joventut, amb la col·laboració de l'àrea de Participació pensada perquè els alumnes del penúltim curs d'ESO  puguin conèixer de prop la política local i els valors de la democràcia a través de la participació i desenvolupament d'un projecte que tindrà un pressupost de 6.000€.

La regidoria de Joventut, d´acord amb els centres escolars, ha introduït per a aquesta 4a. Edició de l´Ajuntament Jove algunes novetats. La principal diferència respecte les edicions anteriors ha estat  que cada centre escolar ha pogut conèixer de prop la dinàmica i el procés de desenvolupament d´un projecte dels cinc que prèviament havia proposat la regidoria de Joventut i que van ser atorgats a cada un dels centres escolars de manera aleatòria.

Els quatre projectes restants consistien en: Un "Happy Park" per a joves al pavelló un dissabte a la tarda i nit; dotar les platges de Premià amb equipament esportiu; tallers de música i concert a la plaça; i obrir el pati d´una escola els caps de setmana (durant uns mesos) per a la pràctica de futbol, bàsquet..etc.

Ajuntament Jove 2012

Ple Municipal
Inici a les 19:15 hores.Lloc: Sala d'Actes de la nau 1 de l'antiga Fàbrica del Gas (c/Joan XXIII, 2-8). Retransmissió en directe per Ràdio Premià de Mar 95.2FM.i i per internet a www.radiopremiademar.org.  


ORDRE DEL DIA:

Agenda
t'agrada fer mitja o ganxet ?
fer una manta solidaria
fer uns cuadrets de 20 x 20cm.,tant es pot fer amb mitja o ganxet, els unirem per confeccionar una manta
Data: Diumenge, 10 de juny de 2012
Hora: 10 h matí
Lloc: Plaça de la Sardana
Durada: fins les 14h.

Biblioteca Martí Roselló

A càrrec de Gina Clotet
Data: Dimecres, 13 de juny de 2012
Hora: 6 h tarda
Lloc: Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras
Organitza: Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras
Tipus d'actes: Literatura

amistat

Data: Dijous, 14 de juny de 2012
Hora: 2/4 de 10 vespre
Lloc: Espai l'Amistat
Organitza: Regidoria de Cultura
Preu: Preu: 8€ anticipada, 12€ a taquilla.
Tipus d'actes: Música

Associació l'amistat

Concerts a la sala del vestíbul de l´Espai l´Amistat
Data: Divendres, 15 de juny de 2012
Hora: 2/4 d'11 nit
Lloc: Vestíbul de l´Espai l´Amistat
Organitza: Associació Cultural Centre l´Amistat Hi col•labora: Espai l´Amistat
Tipus d'actes: Música

PATRONAT

Data: Dissabte, 16 de juny de 2012
Hora: 5 h tarda
Lloc: Patronat Teatre
Organitza: Patronat Teatre
Tipus d'actes: Teatre

Els Dolents

Obra de Steven Berkoff interpretada per Manel Barceló
Data: Dissabte, 16 de juny de 2012
Hora: 2/4 de 10 vespre
Lloc: Espai l'Amistat
Organitza: Regidoria de Cultura
Preu: Preu: 18€ anticipada, 20€ a taquilla
Tipus d'actes: Teatre
9ª Etapa l'Estany, Urbissol, Artés - 23 km

Si estàs interessat en participar posa´t en contacte amb nosaltres, places limitades!
Inscripcions obertes per a tot el qui vulgui participar

Aquest recorregut es realitzarà en un temps de 7:00 a 8:00 h caminant, el transport serà en Autocar que ens portarà al principi de la etapa i ens recollirà al final de la mateixa. Hora de sortida 7:00 h del matí al C/ Gran Via, Plaça Doctor Ferran de Premià de Mar, en l´import només hi ha inclòs el transport en autocar, cada participant tindrà que portar a la seva motxilla dos entrepans, aigua, calçat còmode i la roba necessària segons la temporada que cadascú necessiti.

Aperitiu al final de cada etapa. Consutar Preu    
                                        
Inscripcions i reserves per telèfon Rafa. 619 133 353. O Dijous de 7:30 a 10:00 del vespre en el Centre C/ Sant Pau 13 Baixos.
Informació: www.pisaterrones.com - www.cepremia.net

Data: Diumenge, 17 de juny de 2012
Hora: 7 h matí
Lloc: Plaça Doctor Ferran (Gran via)
Organitza: Centre Excursionista de Premia
Preu: 30 Euros
Durada: 7:00 a 18:00 h
Tipus d'actes: Esports

Grafitis

Saps de pintura? Mai has volgut fer teu un tros de Gran Via? Sigues valent i allibera el teu art estampant un dibuix del teu estil al carrer principal de Premià de Mar! Et recordaran durant anys jovenet!
Prepara'ns un esbós del teu graffiti, juntament amb la teva fitxa d'inscripció, i fes-nos-ho arribar a través del facebook (missatge privat), e-mail o lliura-ho al Centre Cívic de Premià de Mar. Hi faltaràs?

Data: Diumenge, 17 de juny de 2012
Hora: 10 h matí
Lloc: Gran Via
Organitza: Regidoria de Joventut i Premià Jove
Tipus d'actes: Festa

PATRONAT

Representació del grup de mitjans i el grup de grans de l´extraescolar de l´escola el Pilar.
Data: Diumenge, 17 de juny de 2012
Hora: 5 h tarda
Lloc: Patronat Teatre
Organitza: Patronat Teatre
Tipus d'actes: Teatre
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa