Anar a la plana de números del butlletí

Número 79 - maig 2012
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum semanal del 13 al 20 de maig del 2012
Actualitat

Roda premsa Actuació Integral Zones Apacament

Diverses modificacions a la zona blava, la creació d’una zona verda i millores en les condicions per adquirir places als aparcaments públics són algunes de les millores

Amb l’objectiu de millorar la manca d’aparcament als carrers, l’Ajuntament ha tirat endavant un seguit de mesures pensades per donar resposta a les diverses necessitats de cada zona. Aquestes mesures, a les quals cal sumar l’entrada en funcionament del nou aparcament de la plaça dels Països Catalans són les següents:

 1. Aplicar una reordenació de la Zona Blava Municipal i completar aquest model implantant el concepte de Zona Verda d’aparcament residencial en determinats punts del municipi.
 2. Aprovar nous preus reduïts i ampliar la oferta de terminis per a l’aparcament soterrani de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló.
 3. Ampliar la oferta de terminis i incloure la opció de lloguer a l’aparcament de Can Boter.
 4. Obrir la concessió o el lloguer de les places de l’aparcament de la Sardana que fins ara eren de rotació.
 5. Aplicar un pla de comercialització de les places d’aparcament municipal residencial.

Roda premsa Actuació Integral Zones Apacament

Diverses modificacions a la zona blava, la creació d’una zona verda i millores en les condicions per adquirir places als aparcaments públics són algunes de les millores


La regidora de Governació i Seguretat Ciutadana, Marisa Ferreras i del gerent de Primília Serveis, Jordi Lluch, han presentat davant els mitjans de comunicació les mesures que l'Ajuntament aplicarà per millorar la manca d’aparcament als carrers. Es tracta d'una actuació integral orientada a reduir les molèsties que pateixen els veïns a causa dels problemes per aparcar i que, alhora, permetrà donar resposta a les diverses necessitats de cada zona. 

Durant la seva intervenció, la regidora Marisa Ferreras ha destacat la importància d'aquesta actuació, que  té com a doble objectiu evitar les molèsties als veïns i dinamiatzar el comerç, alhora que ha recordat que Premià de Mar compta amb la zona comercial més rellevant del Baix Maresme i que aquestes mesures demostren que "hem escoltat els comerciants". D'altra banda, Ferreras ha afegit que amb aquestes mesures "estem endreçant el poble", i  ha afegit que l'Ajuntament està treballant per trobar una solució als problemes d'aparcament que actualment hi ha a la zona del barri del Gas, després que s'hagin peatonalitzat diversos carrers. 

Per la seva part, Jordi Lluch ha destacat la importància de les actuacions de la zona blava i la zona verda que es faran a Can Farrerons ja que amb la transformació que es farà al barri els propers anys (a través de la subvenció de la Llei de Barris), està previst que desapareguin places d'aparcament que actualment hi ha al carrer. D'aquesta manera, ha afegit Lluch, "ens avancem i posem solució al futur impacte que el projecte previst tindrà sobre l'aparcament en superfície".

Cal destacar que l’aparcament és una de les principals mancances de Premià de Mar. La gran densitat de població (28.310 habitants i una extensió de 1,92km2), la configuració dels carrers i la construcció massiva que es va fer als anys 60-70 d’edificis sense aparcaments soterranis, fa que a molts carrers i/o barris els veïns tinguin veritables dificultats per trobar aparcament.

Aquestes mesures, a les quals cal sumar l’entrada en funcionament del nou aparcament de la plaça dels Països Catalans, la tardor del 2011, són les següents:

 1. Aplicar una reordenació de la Zona Blava Municipal que es constitueixi en una ajuda a l’activitat econòmica i comercial de Premià de Mar. Completar aquest model implantant el concepte de Zona Verda d’aparcament residencial en determinats punts del municipi.
 2. Aprovar nous preus reduïts i ampliar la oferta de terminis per a l’aparcament soterrani de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló, per tal de facilitar al major nombre de ciutadans l’accés a un aparcament per al seu vehicle privat.
 3. Ampliar la oferta de terminis i incloure la opció de lloguer a l’aparcament de Can Boter per tal d’augmentar la competitivitat de la oferta municipal.
 4.  Obrir la concessió o el lloguer de les places de l’aparcament de la Sardana que fins ara eren de rotació per incrementar l’oferta a la zona centre i casc antic. Cal destacar que aquesta és la zona a on s’han eliminat més aparcaments en superfície, amb motiu del procés per alliberar els carrers més estrets dels vehicles.
 5. Aplicar un pla de comercialització de les places d’aparcament municipal residencial.


1A: REORDENACIÓ DE LA ZONA BLAVA MUNICIPAL:

La zona blava per a l’estacionament de vehicles té per objectiu ordenar la  mobilitat i estimular el comerç local. Per tal de millorar l’ordenació de l’estacionament de vehicles per a temps limitat a determinades zones es proposen, les següents modificacions:

Reubicació de 94 places:

 • 51 places del pàrquing de la Sardana, que passarà a ser estrictament residencial
 • 27 places de la plaça dels Països Catalans (Joan Prim) i 1 al carrer Unió amb Nord)
 • 6 places que actualment són ocupades per contenidors : 2 al carrer Joan Prim, 2 al carrer Passatge Manent i 2 al carrer Romà Piera
 • 2 places al carrer Passatge Manent que properament seran suprimides per millores de l’aigua potable.
 • 7 places dels voltants de la Plaça de la Sardana

La nova distribució d’aquestes places és la següent:

 • 7 places al carrer Gran Via Lluis Companys entre els carrers Riera de Premià i Marina. La Gran Via Lluis Companys és l’arteria principal del comerç de Premià de Mar i per això es considera adequada aquesta ubicació.
 • 5 places al carrer de la Plaça entre els carrers Enric Granados i Jacint Verdaguer. Es tracta d’una zona a on hi ha bastant comerç i això facilitaria la rotació.
 • 5 places al carrer Mossèn Jacint Verdaguer entre el carrer Dr. Fleming i el carrer Joan Prim, un dels carrers més transitats i comercials del centre de Premià de Mar.
 • 13 places al carrer Joan Prim distribuïdes de la següent manera:
 • 6 places entre el carrer Mossèn Jacint Verdaguer i Enric Granados.
 • 7 places entre el carrer Enric Granados i Pilar.
 • 11 places al carrer del Pilar entre les carrers Elisenda de Montcada i Joan Prim. Aquesta àrea de zona blava donaria suport a l’Oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya i als comerços del voltant.
 • 10 places al carrer de la Mercè entre els carrers Ramon i Cajal i Passatge del General Prim dins de l’àrea d’influència del Centre d’Assistència Primària de Premià de Mar.
 • Actualment, algunes de les places dels carrers l’Esperança, Passatge d’en Manent i Eixample són massa petites i per tant hi aparquen menys cotxes. Es proposa eliminar 4 places del carrer Passatge Manent, 1 del carrer Eixample i 2 del carrer Esperança, ampliant la mida de les existents. En total s’eliminaran 7 places, 6 de les quals es traslladaran al c/ Esperança.
 • 8 places al carrer d’Alegria, un carrer ubicat a l’àrea d’influència comercial del centre de Premià de Mar.

El balanç inicial d’aquestes reubicacions seria la reducció de 94 places i la creació de 65 noves places d’aparcament, però cal sumar-hi les 217 places de rotació del nou aparcament de la plaça dels Països Catalans, que reforcen l’oferta d’aparcament adreçat a millorar l’accessibilitat al comerç local.

Nova àrea de zona blava a la zona de la plaça Dr. Ferran
Al barri de Can Farrerons hi ha una zona amb un comerç emergent que es veuria reforçat amb la creació d’una nova àrea de zona blava, tal com han fet saber els comerciants de la zona.

Aquesta nova zona blava serà la següent:

 • 30 places al carrer Enric Granados entre la carretera de Vilassar de Dalt i el carrer Santiago Russinyol.
 • 20 places a la Plaça del Dr. Ferran.

La creació d’aquestes noves places suposa un increment de 21 places de zona blava en tot el municipi (sense tenir en compte les de rotació de l’aparcament de la Plaça dels Països Catalans), un augment que s’ha fet pensant en ampliar la viabilitat comercial.

Nova zona blava d’estiu (gratuïta pels veïns) a la zona del Palmar
A la zona coneguda com el “Palmar” s’hi farà una nova zona blava d’estiu (els veïns no han de pagar per aparcar-hi) de 211 places. El funcionament serà el mateix que a la zona blava d’estiu de Can Pou-Camp de Mar: funcionarà de  9h a 20h de dilluns a diumenges, festius inclosos, del 15 de juny al 15 de setembre.

Els carrers a on se situarà aquesta nova zona blava són:
• Avinguda del Torrent Castells (entre Gran Via i Pg San Juan Bautista): 105 places.
• Carrer Enric Borràs (entre c/ Abat Oliba i Torrent Malet): 66 places.
• Carrer Torrent Malet: 40 places.


Aquesta nova zona d’estiu permetrà alliberar de vehicles els següents espais verds:

 • Zona Enric Borràs /Pg Sant Joan Baptista/Abat Oliba i Torrent Castells.
 • Zona a tocar de l’Escola La Salle/ Gran Via de Lluis Companys/ Abat Oliba i Torrent Castells.

Adequació horaris i preus zones blaves:

Des de l’any 2006 els preus de la zona blava de Premià de Mar no s’han    modificat i comparativament són molt inferiors als de les de poblacions veïnes, per la qual cosa es farà una actualització dels imports. Al mateix temps, l’horari de funcionament de les zones blaves s’adaptarà a l’horari comercial. El nou horari serà el següent:

Horari matí: De 9:00h a 13:30h
Horari tarda: De 17:00 a 20:30h

L’horari de zona blava de la zona d’estiu es mantindrà igual que fins ara:
De 9:00h a 20:00h de dilluns a diumenge, festius inclosos.

1B: IMPLEMENTACIÓ DE LA ZONA VERDA:

Amb l’objectiu de millorar la mobilitat urbana de la població s’habilitarà una zona d’estacionament regulat amb bonificació de l’aparcament pels veïns residents de la zona, que podran gaudir d’unes tarifes econòmiques. Aquestes zones verdes seran les següents:


 Zona 1:  Zona “centre”: 120 places

 • C/ Unió/Elisenda de Montcada: 17 places de zona verda que s’habilitaran a una banda del carrer. A l’altra banda es col•locarà la zona de càrrega i descarrega, zona per a motos i bicicletes i espai reservat pel centre social.
 • C/ Unió/Ramon Llull: 21 places a banda i banda del carrer.
 • C/ Elisenda de Montcada/Unió: 12 places.
 • C/ Elisenda de Montcada/Pompeu Fabra: 13 places
 • C/ Romà Riera i Arcal/Elisenda de Montcada: 34 places a banda i banda del carrer.
 • C/ Pompeu Fabra/Ramon Llull: 23 places a banda i banda del carrer.

Zona 2:  Dr. Ferran: 132  places

 • C/ Santiago Rusiñol: 40 places repartides de la següent manera:
  • Amb c/ Pilar: 12 places
  • Amb Plaça Dr. Ferran: 21 places
  • Amb Pintor Pau Roig: 7 places
 • C/ Enric Granados amb Torrent de la Fontsana: 16 places.
 • C/ Francesc Mas i Abril: 30 places repartides de la següent manera:
  • Amb Jacint Verdaguer: 17 places
  • Amb Gran Via: 13 places 
 • C/ Jacint Verdaguer amb Santiago Rusiñol: 9 places.
  • C/ Gran Via amb Plaça Dr. Ferran: 11 places.
  • C/ Torrent de la Fontsana amb Plaça Dr. Ferran: 26 places.  


Horaris i preus:

L’horari de pagament de la zona verda serà de dilluns a divendres de 9:00h a 20:30h.
Tarifes per als veïns residents de la zona: 2€ (IVA inclòs)  per setmana, de dilluns a divendres.
Tarifa per a No Residents: 1,50€/ hora amb un màxim de 2 hores.


2-APARCAMENT BIBLIOTECA MUNICIPAL MARTÍ ROSSELLÓ:

Tot i que el barri de Can Farrerons a on es troba ubicat aquest aparcament és deficitari en aparcaments de vehicles, l’actual situació econòmica ha provocat que la demanda de places per part dels ciutadans no hagi estat la previsible. Per a aquest motiu, s’ha fet una actualització dels preus i un augment de les opcions de terminis de concessió per a l’adquisició de les places.

Nous preus i terminis:

Concessió:

 • 71 anys: 21.000€ (IVA no inclòs)
 • 50 anys: 16.300€  (IVA no inclòs)  
 • 40 anys: 13.300€ (IVA no inclòs)
 • 30 anys: 10.100€ (IVA no inclòs)
 • 20 anys: 6.850€ (IVA no inclòs)
 • 10 anys: 3.500€ (IVA no inclòs)

-Lloguer mensual: 67,80€ (IVA no inclòs)

3.- APARCAMENT CAN BOTER:

Nous preus i terminis:

Concessió:

 • 20 anys: d’11.500€ a 12.500€ (IVA no inclòs)
 • 50 anys: de 18.250€ a 19.710€ (IVA no inclòs)

Descompte de 500 euros per plaça per a aquells compradors que n’adquireixin més d’una.

Lloguer mensual:  67,80€ (IVA no inclòs).


4.- APARCAMENT PLAÇA LA SARDANA:

S’obre la concessió o el lloguer de les places de l’aparcament de la Sardana que havien estat de rotació.


Nous preus i terminis:  

Concessió:

 • 40 anys: 19.500 (IVA no inclòs)
 • 40 anys cotxe petit: 16.900 (IVA no inclòs)
 • 30 anys: 17.000 (IVA no inclòs)
 • 20 anys: 12.500€ (IVA no inclòs)
 • 10 anys: 6.700 (IVA no inclòs)

Descompte especial per la compra de 10 o més places: 500€ per plaça.

Lloguer mensual: 76,27€ (IVA no inclòs)


5.- PLA DE COMERCIALITZACIÓ DELS APARCAMENTS MUNICIPALS:

Per tal de donar a conèixer a la població els nous preus i terminis de concessions de les places dels aparcaments municipals, s’han previst diverses accions de comunicació a través dels mitjans municipals, díptics i cartells, a més dels administradors de finques del municipi.

 

L'Ajuntament ha iniciat a tots els parcs i jardins municipals que compten amb sistema de reg per aspersió un tractament de neteja i desinfecció, dins el programa de manteniment per a la prevenció i control de la legionel·la. El tractament inclou la neteja i desinfecció dels diferents circuïts del reg i dels aspersors, així com una analítica de control de legionel·la.

Els tractaments s'han iniciat avui i es preveu que duraran tota la setmana, durant la qual s'aniran fent els diferents parcs. El producte que s´utilitza per a la desinfecció és el clor i com a mesura de prevenció, s'acordonaran les zones a on es realitzin els treballs.

Des del 21 de maig i fins el 22 de juny, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras habilitarà una sala fins a la 1 de la matinada perquè els estudiants es puguin preparar els exàmens. L´horari nocturn funcionarà des de les 21h fins a la 1 de la matinada de dilluns a divendres, i de  les 17h  a la 1 de la matinada els dissabtes i diumenges.

El dilluns dia 28 (2a. Pasqua) l'horari serà de les 17h a la 1 de la matinada. 

La sala habilitada està destinada a joves a partir dels 16 anys en endavant, que vulguin estudiar amb tranquil·litat. La iniciativa ha estat impulsada des de la Regidoria de Joventut.

La incidència quedarà resolta aquest migdia

Aquest matí s'ha detectat una avaria a la xarxa d'aigua potable que afecta a uns 60 abonats del carrer Colom. L'empresa gestora del servei d´aigües a Premià de Mar, Sorea, ja està treballant en la incidència, que es preveu que quedarà solventada aquest migdia.

Els alumnes de piano de l'Escola Municipal de Música David Rosado i Pol Rovira, han estat guardonats amb el 2n Premi de la Categoria C (de 10 a 11 anys), modalitat de música de cambra, als Premis d'Interpretació Musical del Conservatori de Girona que es van celebrar el diumenge 13 de maig.
Endesa informa que per incrementar la qualitat del servei elèctric, ha de realitzar uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució. Per aquest motiu, avui dimarts, entre les 17:30h i les 21:00h, hi haurà interrupcions temporals del subministrament a diversos trams dels carrers: Batlles, Camp de Mar, Can Pou, Capitans de Mar, Dr. Martí Casas, Francesc Mas i Abril, Garrotxa, Osona i Pau Roig.

Rebombori 2012

Un concert d'Els Catarres, entre els actes previstos pel dissabte

Els dies  26 i 27 de maig, Premià de Mar acollirà la 9a edició del Rebombori, la gran festa de la cultura popular catalana, amb les  seves figures, els seus balls i la seva música tradicional. Al Rebombori hi participen  totes les colles de cultura popular de Premià de Mar (gegants, capgrossos, bastoners, panderos, grallers, diables, gafarró i tabalers), així com d’altres de convidades que enriqueixen les cercaviles, els jocs, els espectacles, les danses, etc. 

El Rebombori està organitzat per la regidoria de Festes i De Bòlit i compta amb la col·laboració d'altres entitats. Trobareu tota la programació completa a: www.rebombori.cat.

Un concert d'Els Catarres, entre els actes previstos pel dissabte

Els dies  26 i 27 de maig, Premià de Mar acollirà la 9a edició del Rebombori, la gran festa de la cultura popular catalana, amb les  seves figures, els seus balls i la seva música tradicional. Al Rebombori hi participen  totes les colles de cultura popular de Premià de Mar (gegants, capgrossos, bastoners, panderos, grallers, diables, gafarró i tabalers), així com d’altres de convidades que enriqueixen les cercaviles, els jocs, els espectacles, les danses, etc. 

El Rebombori està organitzat per la regidoria de Festes i De Bòlit i compta amb la col·laboració d'altres entitats. Trobareu tota la programació completa a: www.rebombori.cat.

Rebombori 2012

Amb aquesta seran set les edicions en què MTG fa una aportació econòmica per sufragar les despeses de la campanya

L´empresa premianenca Metalogenia S.A. ha confirmat aquesta setmana el patrocini, per setena edició consecutiva, dels Premis de la Ràdio, el certamen que organitza anualment Ràdio Premià de Mar. De la mà del seu Director General Javier Triginer, l´empresa renova la confiança en una activitat amb la qual, des de la 2na edició, buscava posar de manifest el seu arrelament al municipi i el seu compromís amb l´excel.lència i l´emprenedoria.

Amb aquesta seran set les edicions en què MTG fa una aportació econòmica per sufragar les despeses de la campanya

L’empresa premianenca Metalogenia S.A. ha confirmat aquesta setmana el patrocini, per setena edició consecutiva, dels Premis de la Ràdio, el certamen que organitza anualment Ràdio Premià de Mar. De la mà del seu Director General Javier Triginer, l’empresa renova la confiança en una activitat amb la qual, des de la 2na edició, buscava posar de manifest el seu arrelament al municipi i el seu compromís amb l’excel.lència i l’emprenedoria.

La 8na edició dels Premis de la Ràdio va començar la setmana passada amb la fase del “Proposa’ns”, en què es demana a la població que faci els seus suggeriments de possibles nominats. D’aquí en sortiran els 12 nominats a Premianenc de l’Any i els 12 a Iniciativa de l’Any, i el mes de juny es durà a terme la votació popular que decidirà els dos guanyadors. Un any més el resultat es donarà a conèixer en el decurs d’un acte públic durant la Festa Major de Premià de Mar, en què també es lliuraran els guardons.

Properament es durà a terme l’acte formal de signatura del conveni entre l’Organisme Autònom de l’Emissora Municipal i l’empresa Metalogenia que ha de servir per certificar l’acord d’esponsorització.

 

Amb motiu de la celebració del  Dia Internacional dels Museus, que se celebra el 18 de maig, el proper diumenge, dia 20, el Museu de l'Estampació farà una jornada deportes obertes. Des de les 11h fins a les 14h es podran fer, de manera gratuïta, visites guiades a les exposicions d'estampació tèxtil, d'arqueologia a la vall de Premià i a l´exposició temporal “Despulles il·luminades” de Mariaelena Roqué. 

A les 12h es farà la presentació d'una peça restaurada al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, un corró d'estampació de coure.

Els propietaris d´algun habitatge desocupat el poden posar en lloguer a través de la Borsa d´habitatge de l´Ajuntament

La Borsa d’Habitatge actua com a mediadora entre els propietaris d’'habitatges buits i els llogaters, de manera que es garanteix el bon ús dels habitatges, es negocien rendes de lloguer per sota del preu de mercat i es cerca l'habitatge més adequat per a cada unitat de convivència. Aquest servei funciona des de primers d'any. 

Aquelles persones que tinguin en propietat algun habitatge desocupat el poden posar en lloguer a través de la borsa d´habitatge de l´Ajuntament.

Els propietaris d’algun habitatge desocupat el poden posar en lloguer a través de la Borsa d’habitatge de l’Ajuntament

La Borsa d’Habitatge actua com a mediadora entre els propietaris d’'habitatges buits i els llogaters, de manera que es garanteix el bon ús dels habitatges, es negocien rendes de lloguer per sota del preu de mercat i es cerca l'habitatge més adequat per a cada unitat de convivència. Aquest servei funciona des de primers d'any. 

Aquelles persones que tinguin en propietat algun habitatge desocupat el poden posar en lloguer a través de la borsa d’habitatge de l’Ajuntament. El funcionament de la borsa és el següent:

El propietari haurà de fixar el lloguer un 20% més econòmic del preu de mercat. A canvi, la Borsa d’Habitatge s’encarregarà de: 

 • El posarà en contacte amb llogaters potencials.
 • Redactarà el contracte de lloguer.
 • Gestionarà una assegurança gratuïta d’assessorament i defensa jurídica en cas d’impagament del llogater.
 • Gestionarà una assegurança gratuïta per a la vivenda que cobreixi els possibles desperfectes.
 • Gestionarà l’aval del lloguer, una assegurança gratuïta que, en cas de desnonament, permet recuperar les rendes dels mesos deixats de percebre.

D’aquesta manera, el llogater es podrà beneficiar d’un lloguer un 20% més econòmic sobre el preu de mercat i de la gestió gratuïta en la redacció del contracte. Per la seva part, haurà de dipositar un mes de lloguer com a fiança.

Per tal de poder accedir a un habitatge de la Borsa d'Habitatge es demana que el llogater disposi d’ingressos i en pugui destinar un 30% al pagament del lloguer. Per entrar a formar part d'aquest programa cal que el llogater no tingui cap vivenda en propietat.

Per a més informació us podeu adreçar a:

Borsa Local d’Habitatge de Premià de Mar:
Antiga Fàbrica del Gas (Nau 2)
c/Joan XXIII 2-8
Tel. 93 741 74 04 / ext.4110
Atenció presencial: de dilluns a dijous de 9.00h a 13.00h i divendres (visites concertades).

l'Activitat física i la Fibromiàlgia
Data: Dissabte, 19 de maig de 2012
Hora: 7 h tarda
Lloc: Centre Cívic
Organitza: Associació de Fibromiàlgia de Premià de Mar
Tipus d'actes: Conferència
Passejada per Sant Mateu

Que ningú es quedi fora de joc, participa amb nosaltres per aquesta causa: Passejada per Sant Mateu  20 de Maig

 • Obert a tothom – Per a totes les edats
 • Sortida 8:30 del Mati de la Plaça Països Catalans (Gran Via) Recorregut de 12 km.
 • Cal que porteu, aigua i esmorzar ja que no hi haurà avituallaments.
 • Preu 5 Euros Ingrés al nº de compte de “La Caixa” 2100-0063-31-0200544367 - Presentar resguard d´ingrés el dia de la sortida.
  O fer el pagament el mateix dia.

L´objectiu d´aquesta caminada en concret és recaptar diners per La Marató de TV3 - Tota la recaptació s´entregarà per aquesta causa.El nostre agraïment a tots els que amb el seu esforç i/o col•laboració en l´organització la fan possible i com no, a tots vosaltres per la vostra participació.

Data: Diumenge, 20 de maig de 2012
Hora: 2/4 de 9 matí
Lloc: Plaça Països Catalans
Organitza: Centre Excursionista de Premià www.cepremia.net - www.pisaterrones.com
Preu: 5 Euros
Tipus d'actes: Esports
Agenda
6ª Etapa: Sant Feliu de Pallerols, Cantonigros
Cami de Sant Jaume per Etapes, Port de la Selva, Montserrat

Si està interessat en participar posa´t en contacte amb nosaltres, places limitades!. Inscripcions obertesper a tots el qui vulgui participar 
Aquest recorregut es realitzarà en un temps de 7:00 a 8:00 h caminant, el transport serà en Autocar que ens portarà al principio de la etapa i ens recollirà al final de la mateixa. Hora de surtida 7:00 h del matí al C/ Gran Via, Plaça Doctor Ferran de Premià de Mar, en l´import només hi ha inclòs el transport en autocar, cada participant tindrà que portar a la seva motxilla dos entrepans, aigua, calçat còmode i la roba necessària segons la temporada que cadascú necessiti. Aperitiu al final de cada etapa. Preu Federat 30 Euros – No Federat 35 Euros.                                               
Inscripcions i reserves per telèfon Rafa. 619 133 353. O Dijous de 7:30 a 10:00 del vespre en el Centre C/ Sant Pau 13 Baixos.
Informació: www.pisaterrones.com - www.cepremia.net

Data: Diumenge, 13 de maig de 2012
Hora: 7 h matí
Lloc: Plaça Doctor Ferran ( Gran Via )
Organitza: Rafa
Preu: 30 Euros
Durada: 7:00 a 18:00 h
Tipus d'actes: Esports
Escoles de Música del Maresme
Tretzena edició del cicle de concerts "Moments Musicals a les escoles" a càrrec d'alumnes d'escoles de música del Maresme.
Tretzena edició del cicle de concerts "Moments Musicals a les escoles" a càrrec d'alumnes d'escoles de música del Maresme. En aquest concert hi participaran les escoles de música "Imma Planas" de Mataró, "Teatre Clavé" de Tordera i "L'Oriola" de Sant Vicenç de Montalt.
Data: Dilluns, 14 de maig de 2012
Hora: 7 h tarda
Lloc: Auditori de l´Escola Municipal de Música
Organitza: Escoles de Música del Maresme
Tipus d'actes: Música

Biblioteca Martí Roselló

Els dimarts 15, 22 i 29 de maig es llegirà Cinco horas con Mario de Miguel Delibes, dirigit per Mar de Dones.
Data: Dimarts, 15 de maig de 2012
Hora: 2/4 de 7 tarda
Lloc: Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras
Organitza: Mar de Dones
Tipus d'actes: Literatura
De l´11 al 20 de maig
Data: Dimecres, 16 de maig de 2012
Hora: 12 h i 8 minuts migdia
Lloc: Sala Premiart
Organitza: Associació d´Artistes Plàstics
Durada: De l´11 al 20 de maig
Tipus d'actes: Exposició

Biblioteca Martí Roselló

A càrrec de Cesc Serrat
Data: Dimecres, 16 de maig de 2012
Hora: 6 h tarda
Lloc: Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras
Organitza: Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras
Tipus d'actes: Literatura

l'espera

Teatre de Remo Binosi
Data: Divendres, 18 de maig de 2012
Hora: 2/4 de 10 vespre
Lloc: Espai l'Amistat
Organitza: Espai l´Amistat
Tipus d'actes: Teatre
Jornada de classificació de fòssils y proves de tècniques de neteja.
Data: Dissabte, 19 de maig de 2012
Hora: 10 h matí
Lloc: Museu de l´Estampació de Premià de Mar
Organitza: Secció de paleontologia de l'AECC

El proper dissabte 19 de maig a les 18:30h en el Centre Cívic (c/Esperança, 19), hi ha una xerrada sobre "L'activitat física i la fibromiàlgia" a càrrec de la Sra. Marta Vagan, de formació fisioterapèuta.
A fi de protegir la salut de les persones amb Síndrome Química Múltiple, Síndrome de Fatiga Crònica i Fibromiàlgia, es prega als assistents a la xerrada, no dur perfums, colònies o after-shaves.

Esperem la vostra assistència.

Data: Dissabte, 19 de maig de 2012
Hora: 2/4 de 7 tarda
Lloc: Centre Cívic
Organitza: Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia
Preu: Gratuïta
Tipus d'actes: Conferència

Museu de l'Estampació

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, amb visites guiades a les exposicions del museu. Presentació d´una peça restaurada al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya
Data: Diumenge, 20 de maig de 2012
Lloc: Museu de l´Estampació de Premià de Mar
Organitza: Museu de l´Estampació
Tipus d'actes: Exposició
A càrrec de la coral juvenil, el grup de flautes 5notes.cat i el cor de Noies de l´EMMPM.
Data: Diumenge, 20 de maig de 2012
Hora: 12 h migdia
Lloc: Bar L'amistat
Organitza: Associació Cultural Centre l´Amistat
Tipus d'actes: Música
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa