Anar a la plana de números del butlletí

Número 67 - març 2012
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum semanal de 26 de febrer al 4 de març del 2012
Actualitat

Les persones en situació d´atur usuàries del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament poden gaudir d´un procés de coaching, totalment gratuït, per explorar el seu objectiu laboral i  millorar el procés de recerca de feina. El procés consta d´un total de 7 sessions d´una durada entre els 45 i els 60 minuts cada una.
La primera fase d´aquesta iniciativa es va posar en marxa el proppassat 7 de febrer i finalitzarà a mitjans d'abril, gràcies a un conveni de col·laboració signat el 2010 entre l´Ajuntament i Coaching Corporation, una empresa de formació especialitzada en serveis de coaching personal, executiu i empresarial. Actualment, 12 usuaris ja estan participant en aquesta acció.

Les persones en situació d’atur usuàries del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament poden gaudir d’un procés de coaching, totalment gratuït, per explorar el seu objectiu laboral i  millorar el procés de recerca de feina. El procés consta d’un total de 7 sessions d’una durada entre els 45 i els 60 minuts cada una.

La primera fase d’aquesta iniciativa es va posar en marxa el proppassat 7 de febrer i finalitzarà a mitjans d'abril, gràcies a un conveni de col·laboració signat el 2010 entre l’Ajuntament i Coaching Corporation, una empresa de formació especialitzada en serveis de coaching personal, executiu i empresarial. Actualment, 12 usuaris ja estan participant en aquesta acció.

El Coaching és una disciplina en la qual el coach, entrenador personal, ajuda al seu client a obtenir bons resultats en la seva vida i professió. El coach realitza la seva tasca a través d'una conversa estructurada que permet al client aprofundir en el seu coneixement, augmentar el seu rendiment i millorar la seva qualitat de vida.

El procés de coaching s’estructura en diferents fases:

 • Clarificació i definició de l'objectiu professional
 • Exploració i descripció de l'estat actual
 • Exploració d'alternatives, possibles solucions o opcions
 • Reforç del compromís (desenvolupament d'un Pla d'Acció Concret)
 • Definició de criteris d'avaluació en relació a la consecució de l'objectiu
 • Exploració i definició sobre com prosseguir en la consecució de l'objectiu plantejat
 • Feedback de l'aprenentatge


Per a més informació i/o inscripcions al programa “coaching per trobar feina” us podeu adreçar a: ocupacio@premiademar.cat o al Servei de Promoció Econòmica: Antiga Fàbrica del Gas, Carrer Joan XXII 2-8. Telèfon: 93 752 91 90.

La regidoria d’Igualtat, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, ha organitzat amb la col·laboració de diverses entitats un extens programa d'activitats al llarg dels mesos de març i abril. Les entitats que hi han participat són les següents: Associació d’Estudis Científics i Culturals. Associació Creixent. Associació de Fibromialgia. Aveca. Pit de Mar. Dimecresalesnou. Grup dones GAM. Grup Mar de Dones. Sanunding Premià. Segle XXI.

D’altra banda, també hi ha col·laborat l’Escola de Formació d’Adults; l’Oficina de Català; el Museu de l’Estampació;  la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras; i Ràdio Premià de Mar

La regidoria d’Igualtat, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, ha organitzat amb la col·laboració de diverses entitats un extens programa d'activitats al llarg dels mesos de març i abril. Les entitats que hi han participat són les següents: Associació d’Estudis Científics i Culturals. Associació Creixent. Associació de Fibromialgia. Aveca. Pit de Mar. Dimecresalesnou. Grup dones GAM. Grup Mar de Dones. Sanunding Premià. Segle XXI.

D’altra banda, també hi ha col·laborat l’Escola de Formació d’Adults; l’Oficina de Català; el Museu de l’Estampació; la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras; i Ràdio Premià de Mar

El programa d’actes previstos pel mes de març és el següent:

 • Diumenge, 4 de març, a les 12 hores:
  “Les dones en el món de la fàbrica tèxtil i dels estampats”
  Visita guiada, en clau de dones
  Museu de l’Estampació. c/Joan XXIII 2-8 Tel. 93 752 91 97
 • Del 5 al 19 de març:
  Exposició de llibres i guia de lectura
  Biblioteca Municipal Martí Rosselló i LLoveras.
 • Dimecres, 7 de març de 18.30 a 20 hores:
  Tertúlia de Dones 
  Tots el primers dimecres de mes, durant tot l’any
  Associació Creixent. c/Torras i Bages, 16 
 • Dijous, 8 de març, a les 11 hores:
  Tertúlia de dones a Ràdio Premià de Mar
 • Diumenge, 11 de març, a les 12 hores:
  Conferència “Disseny d’estampats amb dones”
  Museu de l’Estampació
 • Dimarts, 13 de març, de 18.30 a 20.30 hores:
  Lectura en veu altra 
  Tots el dimarts de mes a partir del segon dimarts, tot l’any
  Grup Mar de Dones
  Biblioteca Municipal Martí Rosselló i LLoveras.
 • Dissabte, 17 de març a les 21 hores:
  Trobada de Dones. (Cal portar sopar per compartir. Hi haurà servei de bar)
  Jocs: mirades, olors, ritmes, tactes.
  Expressió: poesia, contes, idees, escriu la teva.
  Música, danses, instruments.
  Can Manent, Casal d'Avis. 
  Tiquet 1 €. Inscripció fins el 15 de març a l’Associació Creixent  (c/ Torras i Bages, 16), de dilluns a dijous de 16 h a 20 h. Tel.   93 751 13 15
 • Dimecres, 28 de març a les 15.15 hores:
  Recomanacions per a un ús no sexista del llenguatge
  Centre Cívic.
  Inscripció: fins el 23 de març a l’Oficina de Català (c/ Torras i Bages, 16). Tel. 93 754 86 91
Termini fins el 5 d'abril per fer arribar per correu electrònic a esports@premiademar.cat  o bé al registre de l'Ajuntament les activitats esportives compreses entre el 30 de juny i el 31 de juliol que puguin encabir-se dins el programa de Festa Major.

El proper divendres, 9 de març, tindrà lloc l´acte de presentació del mil·liari de la Via Augusta que es va trobar durant les excavacions de la vil·la romana de Can Ferrerons. Els mil·liaris de les vies romanes són un valuós testimoni de la important i fluïda xarxa de carreteres que els romans varen construir arreu del seu imperi.
El mil·liari de Premià de Mar ve a sumar-se a les dues altres pedres mil·liars que es coneixen al tram de Via Augusta al seu pas pel Maresme. Les altres pedres van ser trobades a Arenys de Munt (però tot i que se´n té la descripció, es va perdre) i a Vilassar de Mar.

El proper divendres, 9 de març, tindrà lloc l’acte de presentació del mil·liari de la Via Augusta que es va trobar durant les excavacions de la vil·la romana de Can Ferrerons. Els mil·liaris de les vies romanes són un valuós testimoni de la important i fluïda xarxa de carreteres que els romans varen construir arreu del seu imperi.

El mil·liari de Premià de Mar ve a sumar-se a les dues altres pedres mil·liars que es coneixen al tram de Via Augusta al seu pas pel Maresme. Les altres pedres van ser trobades a Arenys de Munt (però tot i que se’n té la descripció, es va perdre) i a Vilassar de Mar. 

L’acte de presentació comptarà amb la participació de l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch; la directora de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), Isabel Rodà; la directora del Museu de l’Estampació, Marta Prevosti; l’investigador de l’ICAC especialista en la matèria, Josep M. Palet; el representant de l’empresa de gestió del patrimoni històric i arqueològic Actium, Josep Font; i el tècnic de l’Ajuntament, Ramon Coll. 

 Acte de presentació de la pedra mil·liar trobada a Premià de Mar: 

 • Dia: Divendres, 9 de març
 • Hora: 18h
 • Lloc: Museu de l’Estampació
  Joan XXIII 2-8
  Premià de Mar. 
Tauler d'Anuncis Oficials

Un any més, la Regidoria de Cultura i l'Associació d'Estudis Científics i Culturals, AECC, organitzen el concurs literari de Sant Jordi. Aquest concurs està obert a tots els premianencs i premianenques i un dels fets que el caracteritza és la bona acollida que té a les escoles del municipi.El termini de presentació dels treballs finalitza el divendres 30 de març a les 20.00 h.

Categories del concurs:

 • Grup A: 1r i 2n de Primària
 • Grup B: 3r i 4t de Primària
 • Grup C: 5è i 6è de Primària
 • Grup D: 1r i 2n d’ESO
 • Grup E: 3r i 4t d’ESO 
 • Grup F: de 15 a 18 anys
 • Grup G: més de 19 anys

Un any més, la Regidoria de Cultura i l'Associació d'Estudis Científics i Culturals, AECC, organitzen el concurs literari de Sant Jordi. Aquest concurs està obert a tots els premianencs i premianenques i un dels fets que el caracteritza és la bona acollida que té a les escoles del municipi.

Categories del concurs:

 • Grup A: 1r i 2n de Primària
 • Grup B: 3r i 4t de Primària
 • Grup C: 5è i 6è de Primària
 • Grup D: 1r i 2n d’ESO
 • Grup E: 3r i 4t d’ESO 
 • Grup F: de 15 a 18 anys
 • Grup G: més de 19 anys

Inscripció:

 • Tothom que hi vulgui participar haurà de presentar un sobre gran amb la següent documentació:
 • Text original i 5 còpies (total 6 exemplars) signats amb pseudònim.
 • Sobre petit tancat amb el nom, cognoms, adreça de l’autor/a, telèfon i fotocòpia del DNI (majors de 15 anys).
 • A la part de fora del sobre petit s’hi consignaran, sempre escrits a màquina, el pseudònim amb què s’hagi signat el treball, l’edat de l’autor/a, el grup en què participa i, si s'escau, el nom del centre escolar.

Termini i llocs de presentació:

Els treballs es poden lliurar als següents llocs:

 • Biblioteca Martí Rosselló (carretera de Vilassar de Dalt, 100). Horari: dimarts, dimecres, dijous i dissabtes de 10.00h a 13.30h; de dilluns a divendres, de 16.00h a 20.30h
 • Centre Cívic (Esperança, 19). Horari: de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.00 h, i de 18.00 h a 22.00 h; dissabtes de 17.00 h a 21.00 h. 
El termini de presentació dels treballs finalitza el divendres 30 de març a les 20.00 h.


Podeu obtenir més informació trucant a la Biblioteca Martí Roselló,  93 751 01 45, o enviant un correu electrònic a: b.premiam@diba.cat o aecc_cultura@yahoo.es

Bases del concurs:

El termini per la presentació de pliques finalitza el dia 16 de març de 2012

Text Els horaris d'atenció al públic a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà són dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous de 9 a 19,30 hores. Els dissabtes es poden presentar les pliques a la Policia Local, al carrer Ramón Llull, 41. Data d'adjudicació El contracte relatiu a la licitació d'una assegurança de danys materials al patrimoni municiapal es va adjudicar per Junta de govern en data 9 de maig de 2012. Acord d'adjudicació

Acord Adjudicació Licitació Serveis Assegurança Patrimoni Municipal

Acord Adjudicació Licitació Serveis Assegurança Patrimoni Municipal

CATCert certifica que en data 15-05-2012 14:09:19 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 180,4 kB

Plecs de clàusules
Plecs generals

Plecs generals

Fitxer: Plecs_generals_Serveis_subministraments.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 38
Mida: 600,99 kB

Plec de clàusules administratives i prescripcions tècniques
CATCert certifica que en data 01-03-2012 10:11:56 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.
CATCert certifica que en data 01-03-2012 10:12:29 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.
Anuncis de licitació
CATCert certifica que en data 01-03-2012 11:05:39 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.
En cas que tingueu previst organitzar cap activitat a la zona de platja des de l'1 d'abril al 4 de novembre caldrà demanar autoritzacio a la Direcció General d'Ordenació del Territori i Urbanisme.
Fitxa petició Pavelló d'Esports i/o Voramar

Fitxa petició Pavelló d'Esports i/o Voramar

Fitxer: Model_Fitxa_Peticio_Inst_Esportives_2012.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 93,26 kB

Agenda
2º Etapa Peralada, Figueras, Bascara

Cami de Sant Jaume:
Peralada, Figueras, Bascara – 24 km.

Cami de Sant Jaume:
Peralada, Figueras, Bascara – 24 km.
Diumenge 26 de Febrer 2012 a les 7:00

Centre Excursionista de Premià

Cami de Sant Jaume:
Peralada, Figueras, Bascara – 24 km.
Diumenge 26 de Febrer 2012 a les 7:00

Si estàs interessat en participar posa´t en contacte amb nosaltres, places limitades!.
Inscripcions obertesper a tots el qui vulgui participar  Inscripcions fins completar el Grup.

Aquest recorregut es realitzarà en un temps de 7:00 a 8:00 h caminant, el transport serà en Autocar que ens portarà al principi de l'etapa i ens recollirà al final de la mateixa. Hora de surtida 7:00 h del matí al C/ Gran Via, Plaça Doctor Ferran de Premià de Mar, en l´import només hi ha inclòs el transport en autocar, cada participant haurà de portar a la seva motxilla dos entrepans, aigua, calçat còmode i la roba necessària segons la temporada que cadascú necessiti.                                                 

Inscripcions i reserves per telèfon Rafa. 619 133 353. O Dijous de 19:30 a 22:00 del vespre en el Centre C/ Sant Pau 13 Baixos.

Informació: www.pisaterrones.com - www.cepremia.net

Data: Diumenge, 26 de febrer de 2012
Hora: 7 h matí
Lloc: Gran Via Plaza Doctor Ferran
Organitza: Centre Excursionista de Premia
Preu: 30 Euros
Durada: de 7:00 a 19:00h
Tipus d'actes: Esports

PATRONAT

Diuen que una princesa mai plora, perquè li podria caure la corona... que és tan sensible que pot notar un pèsol sota de 7 matalassos, que desperta tanta tendresa que fins ii tot un pirata moriria de tristesa però també diuen que no hi ha major tresor que robar-li el cor a una princesa...

Espectacle de la companyia Festuc Teatre


Sinopsi:

Diuen que una princesa mai plora, perquè li podria caure la corona... que és tan sensible que pot notar un pèsol sota de 7 matalassos, que desperta tanta tendresa que fins ii tot un pirata moriria de tristesa però també diuen que no hi ha major tresor que robar-li el cor a una princesa...

 

La protagonista, Amira, filla del rei Mustafà d’Aràbia, decideix fugir per evitar que el seu pare la casi amb un sultà que ella no coneix. El mateix li passa al príncep Arnau, quan la seva mare l’obliga a enamorar-se de la noia que sigui capaç de notar la presència d’un pèsol amagat sota set matalassos. Tot canviarà quan el destí farà que l’Amira i l’Arnau es coneguin.

 

 

Data: Diumenge, 26 de febrer de 2012
Hora: 6 h tarda
Lloc: Patronat Teatre
Organitza: Patronat Teatre
Tipus d'actes: Teatre

wateke

wateke
Ball amb música dels anys seixanta i setanta

Ball amb música dels anys seixanta i setanta
Data: Divendres, 2 de març de 2012
Hora: 11 h nit
Lloc: Espai l'Amistat
Organitza: Regidoria de Cultura
Preu: 8€ amb consumició
Durada: De 23.00 h a 1.30 h

Saturdance

Saturdance
La disco dels anys vuitanta fins ara

La disco dels anys vuitanta fins ara
Data: Dissabte, 3 de març de 2012
Hora: 11 h nit
Lloc: Espai l'Amistat
Organitza: Regidoria de Cultura
Preu: 8€ amb consumició
Durada: De 23.00 h a 3.00 h
Tipus d'actes: Festa

Museu de l'Estampació

Visita al Museu en clau de la dona
Data: Diumenge, 4 de març de 2012
Hora: 10 h matí
Lloc: Museu de l´Estampació de Premià de Mar
Organitza: Museu de l´Estampació de Premià de Mar
Tipus d'actes: Exposició
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa