Anar a la plana de números del butlletí

Número 64 - febrer 2012
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum semanal del 5 al 12 de febrer del 2012
Actualitat

A partir del 14 de febrer està previst l’inici de les obres de condicionament de la plaça Batista i Roca, situada a la cantonada dels carrers Enric Granados i Dr. Batista i Roca. Els treballs consistiran en una ordenació de la zona verda i una integració de part del carrer Batista i Roca amb la plaça, de manera que aquest tram de carrer passarà a tenir prioritat invertida (els vianants tindran prioritat envers els vehicles).

Alhora, s’incrementarà la superfície destinada al joc infantil, que comptarà amb un nou mobiliari i es complementarà amb un paviment de cautxú.

Mentre durin els treballs, el carrer Batista i Roca romandrà tallat als trànsit, amb excepció dels vehicles que hagin de fer ús dels guals o aparcaments.

  • Empresa adjudicatària: TOPIGEMA SL.
  • Import de l'obra: 119.631,56 € (IVA inclòs)
  • Termini d'execució previst: 4 mesos.

El proper cap de setmana, TVE emetrà dos nous capítols del programa Miradas 2, que en aquest cas han estat enregistrats des de la sala d’exposicions del Museu de l’Estampació de Premià de Mar. L’exposició de vestits de Mariaelena Roqué va ser el fons utilitzat com a plató-escenari per anar presentant els diferents reportatges que donaran forma al programa. Cada programa Miradas 2 se centra en diversos reportatges sobre ofertes culturals de tot l’Estat Espanyol i consta de dos capítols que, sota un mateix títol temàtic, s’emeten les tardes de dissabte i diumenge.

Els dos programes rodats al Museu de Premià de Mar s’emetran el proper dissabte, dia 11, i diumenge, dia 12, a les 17:45 a TVE2. Després de la seva emissió, els programes es podran veure a través del web rtve.

Text

120125 Acta Ple ordinari

Ple ordinari del 25 de gener de 2012

CATCert certifica que en data 10-02-2012 13:52:54 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 30
Mida: 268,77 kB

Ple Municipal
Inici a les 19:15 hores.Lloc: Sala d'Actes de la nau 1 de l'antiga Fàbrica del Gas (c/Joan XXIII, 2-8). Retransmissió en directe per Ràdio Premià de Mar 95.2FM.i i per internet a www.radiopremiademar.org.  

ORDRE DEL DIA:

1.- Lectura i aprovació acta sessió anterior.

2.- Informació Oficial.

3. SECRETARIA-SERVEIS CENTRALS

3.1. SECRETARIA GENERAL
3.1.1. Nomenament vocals als organismes autònoms.

4. SERVEIS ECONOMICS
4.1. TRESORERIA
4.1.1. Sol·licitud autorització perllongació avançament tresoreria Escola Municipal de Música de Premià de Mar.

5. RECURSOS HUMANS
5.1. Ratificació Decret d'Alcaldia de data 24-01-12: Aprovació increment aplicacions relatives al complement de productivitat.
5.2. Aprovació aplicacions relatives al complement de productivitat.

6. CONTRACTACIÓ
6.1. Expedient 109/2011 de creació del servei públic d'activitats esportives i instal·lacions municipals.

7. SERVEIS TERRITORIALS
7.1. MEDI AMBIENT
7.1.1. Conveni col·laboració entre Ajuntament i Agència Protecció de la Salut per a la realització de l'encàrrec de prestació de serveis de protecció de la salut durant l'any 2012.

8. MOCIONS
8.1. Moció presentada pel grup municipal PSC-PM: Deutes amb proveïdors i altres administracions públiques.
8.2. Moció presentada pel grup municipal ICV-EUiA-E: Pagament deutes del Govern de la Generalitat amb aquest Ajuntament.
8.3. Moció presentada pel grup municipal ICV-EUiA-E: Rebuig a la pujada tarifària de l'ATM.

9. PRECS I PREGUNTES
9.1. Pregunta presentada pel grup municipal CP-PA: Lletres de la plaça Miquel Martí i Pol.
9.2. Pregunta presentada pel grup municipal CP-PA: Festa Major d'Hivern.

Conveni ActivaworkEls emprenedors usuaris del Servei de Promoció Econòmica podran gaudir de descomptes en els serveis d´Activa Work, gràcies al conveni que avui han signat aquesta empresa amb l´Ajuntament. Activa Work té com a activitat empresarial l´anomenat “coworquing”, que consisteix en compartir unes oficines amb serveis  comuns amb la finalitat d’abaratir les despeses d’implementació i funcionament de negocis i alhora facilitar el contacte entre empresaris i professionals.

Conveni Activawork

Els emprenedors usuaris del Servei de Promoció Econòmica podran gaudir de descomptes en els serveis d´Activa Work, gràcies al conveni que avui han signat aquesta empresa amb l´Ajuntament. Activa Work té com a activitat empresarial l´anomenat “coworquing”, que consisteix en compartir unes oficines amb serveis comuns amb la finalitat d’abaratir les despeses d’implementació i funcionament de negocis i alhora facilitar el contacte entre empresaris i professionals. L'acte de signatura del conveni entre l'Ajuntament i Activa Work ha comptat amb l'assistència de l'alcalde, Miquel Buch, el regidor de Promoció Econòmica, Ibán Díaz, i la responsable d'Activa Work, Núria Pallarés.

L´empresa Activa Work oferirà als emprenedors usuaris del Servei de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Premià de Mar les següents condicions:

  • Descompte del 20% en la contractació dels mòduls de treball durant tres mesos.
  • Descompte del 15% en la inscripció a cursos o activitats a les persones que es registrin a través del Servei de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Premià de Mar.


Més informació a:

Servei de Promoció Econòmica: Antiga Fàbrica del Gas. c/Joan XXIII, 2-8. Telèfon: 93 752 91 90.
Activa Work: Plaça Dr.Ferran, 12. Telèfon: 93.754.75.96

T'agrada el nou web?
Sí, molt!
M'agrada
No esta malament
No m'agrada

Tauler d'Anuncis Oficials

Text

Publicació subvencions concedides quart trimestre 2011

Publicació subvencions concedides quart trimestre 2011

CATCert certifica que en data 06-02-2012 11:33:01 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 6
Mida: 332,81 kB

Correu electrònic

DNI

Noms i Cognoms

Data de naixemenet

Telèfon

Gènere
Home
Dona
Nivell d'estudis
Sense estudis
Estudis primaris
Estudis secundaris
Estudis superiors, universitaris i/o de postgrau
Activitat professional
Empresari
Professional
Treballador per compte aliena
Estudiant
Persona aturada
Persona inactiva

Dimecres 22 de febrer a les 20:30h
Sala Salvador Moragas
Biblioteca municipal Martí Rosselló i Lloveras
(carretera de Vilassar de Dalt 100)


Les dades  seran incloses en un fitxer de l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR, per a la finalitat indicada, adoptant les mesures de seguretat necessàries, d'acord amb la normativa aplicable de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Autoritza a l'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE MAR a fer ús i cedir les dades a d´altres Administracions Públiques en els termes previstos per Llei. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a l'Oficina de l'OAC de l'Ajuntament.

Text

Decret Adequació IBI 2012

Decret Adequació IBI 2012

CATCert certifica que en data 12-02-2012 10:04:51 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 168,22 kB

Text2


Agenda

sex o no sex

Exposició preventiva sobre el VIH/sida i les ITS que aporta elements informatius i educatius per evitar conductes de risc en les relacions sexuals i per fomentar actituds que permetin una convivència normalitzada amb les persones amb VIH. Busca augmentar la percepció de vulnerabilitat associada a les conductes sexuals de risc, informar sobre els riscos i les conseqüències de les ITS i promoure l´ús del preservatiu com a mesura preventiva.
Data: Dilluns, 6 de febrer de 2012
Lloc: Centre Cívic
Organitza: Centre Cívic
Durada: Del 6 al 20 de febrer
Tipus d'actes: Exposició

amistat

Concerts a la sala del vestíbul de l´Espai l´Amistat
Data: Divendres, 10 de febrer de 2012
Hora: 2/4 d'11 nit
Lloc: Espai l'Amistat
Organitza: Associació Cultural Centre l´Amistat Col•labora: Regidoria de Cultura
Tipus d'actes: Música
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa