Anar a la plana de números del butlletí

Número 57 - febrer 2012
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum semanal del 29 de gener al 5 de febrer del 2012
Actualitat

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que de cara als propers dies es preveu una entrada d´aire molt fred que  tindrà com a conseqüència una baixada molt destacable de la temperatura, que entre divendres i dissabte assolirà els seus valors més baixos del que portem d´hivern. Les glaçades seran generalitzades i seran fortes al Pirineu, moderades a la resta de l´interior del país, i febles al litoral. Per a més informació sobre l'actualització dels avisos: Servei Meteorològic de Catalunya.

Consells de Protecció Civil sobre onades de fred: cliqueu aquí.

Consells de Protecció Civil sobre nevades: cliqueu aquí.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de situació de risc per onada de fred. Per a més informació sobre l'actualització dels avisos: Servei Meteorològic de Catalunya.

Consells de Protecció Civil: 

En cas d'alguna incidència ocasionada per l'onada de fred, podeu trucar als telèfons: 

  • Policia Local de Premià de Mar: 93 741 74 22
  • Creu Roja de Premià de Mar: 93 752 24 95

En els casos en què no sigui possible anar a buscar els fills abans de l'hora habitual, les escoles es faran càrrec dels infants

Seguint les recomanacions de la Direcció General de Protecció Civil amb motiu de l´onada de fred, l´Ajuntament de Premià de Mar aconsella que en els casos en què sigui possible, els pares segueixin les directrius d'anar recolllir els infants als centres escolars i marxin cap a casa. Per a tots aquells casos en què no sigui possible anar a buscar els fills abans de l'hora habitual, les escoles es faran càrrec dels infants.

Tal i com ha anunciat el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya aquest vespre, demà divendres les escoles i instituts obriran, per tant els alumnes de Premià de Mar podran assistir a classe.
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa