Anar a la plana de números del butlletí

Número 48 - novembre 2011
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum semanal del 27 de novembre al 4 de desembre del 2011
Actualitat

Dijous vinent, 1 de desembre, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Sida, la regidoria de Salut Pública, juntament amb els professionals del Centre d’Atenció Primària i la Creu Roja Premià de Mar, instal·laran tres punts d’informació sobre la malaltia i les mesures de prevenció.

Els punts informatius seran els següents:

  • Centre d’Atenció Primària (Ambulatori):  a partir de les 11:00h
  • c/ Rafael Casanovas: durant l’hora d’esbarjo de l'institut, els voluntaris de la Creu Roja de Premià de Mar repartiran informació
  • Plaça de Països Catalans: a partir de les 11:00h

El proper dimecres, 30 de novembre, l’alcalde Miquel Buch participarà a les Jornades Innovació Democràtica 2011, organitzades pel departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat, que enguany se centraran en el debat públic i els processos participatius.

L’alcalde Buch intervindrà a la taula rodona “Experiències a Catalunya: reptes i aprenentatges”, on explicarà els processos de participació ciutadana que s'han portat a terme a Premià de Mar. Actualment està en marxa el procés de participació per elaborar el pla d’equipaments.

El programa "Tot d'una" de Ràdio Premià de Mar, dirigit per Lola Busquets, ha iniciat una campanya popular de recollida d’aliments en col·laboració amb Càritas de Premià de Mar.

Fins al  20 de desembre, es poden fer les aportacions a les dependències de l’emissora municipal (c/Eixample, 80) dins del següent horari:

Dies feiners: de 9.00h a 14.00h i de 19.00 a 21.00h,
Dissabtes: de 9.00h a 14.00h,

Els aliments han de ser preferiblement oli, llegums, llet ... També s’agrairan productes propis del Nadal com torrons, neules o fruita en almívar.

Avui ha finalitzat el curs Plans d’accessibilitat municipals i altres eiens de gestió de l’accessibilitat, organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya. El curs s'ha centrat en la importància dels plans d’accessibilitat municipals per a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, alhora que s’han posat a l’abast dels responsables municipals diverses eines de gestió per promoure l’accessibilitat i s’han presentat estudis municipals sobre aquesta matèria. El cap de l’Àrea de Serveis Territorials de l’Ajuntament de Premià de Mar, Josep M. Fabregat, hi ha participat exposant l’exemple del pla d’accessibilitat del municipi i la seva aplicació.  

PDF

Vila Primilia Desembre 2011

Vila Primilia Desembre 2011

Fitxer: VPdes2011web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 7,14 MB

semàfor escola músicaAquesta setmana han començat els treballs per instal·lar uns nous semàfors a la cruïlla de la carretera de Vilassr de Dalt amb els carrers de Capitans de Mar/Pompeu Fabra. Els treballs, que també inclouen l'adaptació de les voreres,  van a càrrec de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament.


Aquesta setmana han començat els treballs per instal·lar uns nous semàfors a la cruïlla de la carretera de Vilassr de Dalt amb els carrers de Capitans de Mar/Pompeu Fabra. Els treballs, que també inclouen l'adaptació de les voreres, van a càrrec de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament.


Semàfor Escola Música 

Tauler d'Anuncis Oficials

Text

Aprovació definitiva de la modificació pressupostària núm. 21

Aprovació definitiva de la modificació pressupostària núm. 21

CATCert certifica que en data 29-11-2011 13:08:22 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 121,62 kB


Mod. 21 Edicte aprovació definitiva transf. de crèdit

Mod. 21 Edicte aprovació definitiva transf. de crèdit

CATCert certifica que en data 29-11-2011 13:09:16 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 59,04 kB

Agenda
Aprèn a ballar country amb els Mosqueters del Country

Country

Data: Dimecres, 3 de maig de 1933
Hora: 12 h migdia
Lloc: Plaça de la Sardana
Organitza: AVECA
Durada: 12.00 h a 14.00 h
Tipus d'actes: Dansa
Espectacle de la companyia Veus Veus

Sinopsi:
És de nit i a la jungla se sent el plor d´un cadell humà. Akela, el llop, troba aquest cadell humà i decideix criar-lo sota la llei de la jungla. Akela decideix que Baghera, la pantera, faci de mestre al cadell humà. Mowgly el cadell humà,Baghera, i l’ós Baloo, es fan companys inseparables. Però hi ha un animal que no desitja que en Mowgly es faci gran, Shere Khan, el tigre.

llibre de la selva

Data: Dimecres, 3 de maig de 1933
Hora: 6 h tarda
Lloc: Patronat Teatre
Organitza: Xarxa de Premià de Mar  Col•labora: Patronat Social Premianenc
Tipus d'actes: Infantils

cat fant

Data: Dilluns, 2 de juny de 2008
Lloc: Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras
Organitza: Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras
Durada: Del 2 de desembre al 30 de gener
Tipus d'actes: Literatura
Aiguafreda, l´Abella, Sant Prere de Berti, Sant Miquel del Fai, Riells del Fai

Dia 4 de Desembre Travessa per Cingles de Berti  18 Km.
Aiguafreda, l´Abella, Sant Prere de Berti, Sant Miquel del Fai, Riells del Fai

Dia 4 de Desembre Travessa per Cingles de Berti  18 Km.
Aiguafreda, l´Abella, Sant Prere de Berti, Sant Miquel del Fai, Riells del Fai
Si està interessat en participar posa´t en contacte amb nosaltres, places limitades!. Inscripcions obertes fins a completar el Grup.Sortida Diumenge a les 7:00 h del matí al C/ Gran Via Plaça Doctor Ferran de Premià de Mar, Preu per participant  federats 20 euros i no federats 25 euros.
en l´import només hi ha inclòs el transport en autocar, cada participant tindrà que portar a la seva motxilla dos entrepans, aigua, calçat còmode i la roba necessària segons la temporada que cadascú necessiti.

Informació: www.pisaterrones.com o 619 133 353

Data: Dijous, 3 de juny de 2010
Hora: 7 h matí
Lloc: Plaça Doctor Ferran - Gran Via
Organitza: Centre Excursionista de Premia
Preu: 20 euros Federats 25 no federats
Durada: 7:00 h a 16:00 h
Tipus d'actes: Esports
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa