Anar a la plana de números del butlletí

Número 30 - juliol 2011
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum semanal del 17 al 24 de juliol de 2011
Actualitat

L'Ajuntament ha editat un ban segons el qual, davant la perillositat que suposa banyar-se a les zones on l'aigua de mar arriba a l´escullera (roques), queda totalment prohibit el bany a la zona compresa entre el pas soterrat de Can Manent fins a la platja de la Descàrrega (a l´alçada de l´Av.Roma).

Es prohibeix el bany a les zones on l'aigua arriba a l'escullera

Es prohibeix el bany a les zones on l'aigua arriba a l'escullera

CATCert certifica que en data 21-07-2011 14:58:16 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 94,44 kB

Text

Es prohibeix el bany a les zones on l'aigua arriba a l'escullera

Es prohibeix el bany a les zones on l'aigua arriba a l'escullera

CATCert certifica que en data 21-07-2011 14:58:16 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 94,44 kB

Degut a que el perfil de facebook de l'Ajuntament s'apropava als 5.000 "amics" (xifra màxima permesa), s'ha optat per transformar el "perfil" en "pàgina". D'aquesta manera, el nombre de persones interessades en seguir l'actualitat de l'Ajuntament a través del facebook podrà seguir en augment. L'enllaç segueix essent el mateix: http://fb.com/ajpremiademar

Amb motiu de les obres de cobertura de l’accés ferroviari a l’entrada sud de Barcelona Sants, del 4 al 27 d'agost s'interromprà  la circulació ferroviària als trams L’Hospitalet – Barcelona Sants i Bellvitge - Barcelona Sants. Els horaris i recorreguts de les línies de Rodalies, Regionals i Llarga Distància afectades es modificaran i s’establiran serveis alternatius. 

Més informació a  www.renfe.com o a www.gencat.cat.

Tauler d'Anuncis Oficials
Exp. 43/2011

Anunci adjudicació

CATCert certifica que en data 25-07-2011 10:44:15 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.
Data adjudicacó L'adjudicació va ser aprovada per Junta de Govern Local en data 20 de juliol de 2011 Document adjudicació
CATCert certifica que en data 21-07-2011 14:01:31 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.
Data formalització del contracte El contracte es va formalitzar en data 26 de juliol de 2011 Anunci de formalització del contracte
CATCert certifica que en data 29-07-2011 12:05:53 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.
Agenda
Regata organitzada per tots els Clubs Nàutics del Maresme

El passat diumenge es va celebrar la I Regata Tot Maresme, regata organitzada per els Clubs, Nàutic Arenys, Nàutic El Balis, Vela Mataró, Nàutic El Masnou i Nàutic Premià.

Varen participar 35 embarcacions, tant grans iots de mes de 50 peus com a petits creuers de 25 peus. Patrons gran experts en Regates com d'altres que era la seva primera Regata.

Les previsions meteorològiques no eren gaire alentidores, vents fluixos variables en direcció, estabilitzant-se a vent de llevant per la tarda.

A l'hora d'iniciar la Regata es va aplaçar per manca de vent, al final es va muntar un recorregut de 6 milles, triangle + cenyida + popada.

Passats 20 minuts de la Sortida, el vent va rolar a 60º i la seva intensitat va pujar fins a més de 30 nusos.

Els vaixells van començar a escorar, maniobres per recollir veles, iots que es retiren de la regata, vaixells que trenquen veles, botavares que també pateixen els embats del vent, i fins i tot, el Dodifee, vaixell de
26 peus de CN Premià trenca el màstil, tenint que ser remolcat, en primera instància, fins aPort de Mataró i desprès, el Sir Drake, d'en Guillermo el remolca fins a Premià.

Al final, acaben la Regat 17 embarcacions de les 35 participants. Sort que no hi hagueren danys personals.

Vull agrair des d'aquí el compromís de tots els Clubs Organitzadors, Capitans de Flota, Directius i tots el colaboradors i participants que han fet possible aquesta Regata que espero sigui una clàssica a final de temporada.
Adjunto classificacions destacant el primer lloc d'en Samantha en el tercer Grup, Segon lloc del Desafino en el Grup 1 i el Sir Drake, tercer del Grup 2. Premià va fer podi en els tres grups. Felicitats.

CLASSIFICACIONS:

Classificació I Regata TOT MARESME

Classificació I Regata TOT MARESME

Fitxer: TOT_MARESME_2011.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 194,73 kBData: Dilluns, 1 de gener de 1923
Hora: 9 h matí
Lloc: Club Nàutic Premià
Organitza: Regata organitzada per tots els Clubs Nàutics del Maresme: Club Nàutic El Balis, Club Nàutic Arenys, Club de Vela Mataró, Club Nàutic Premià i Club Nàutic El Masnou.
Durada: Tot el día
Tipus d'actes: Esports, Festa
Joep Araguas (psicòleg clínic)
Famílies recontruïdes: oportunitat i risc
Data: Diumenge, 1 de gener de 1928
Hora: 8 h vespre
Lloc: Centre Cívic
Tipus d'actes: Conferència
Sala Salvador Moragas de la Biblioteca Martí Rosselló
Referent de la catalanitat, la cultura i l´art a Premià de Mar, en el centenari del seu naixement.

Òmnium Cultural

Programa: Glossa de la “Vida i activitat cívica i cultural de Salvador Moragas”, a càrrec de Pere Brosa. Esbós de la seva obra literària amb el parlament “Un escriptor per a un poble”, dictat per Joaquim Arenas. Lectura de poesies i textos poètics musicats, a càrrec de Dària Ferrando i Marta Lloveras. Guitarra, Domènec Carrillo.

Data: Diumenge, 1 de gener de 1928
Hora: 8 h vespre
Lloc: Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras
Organitza: Secció Premià d´Òmnium Cultural   Amb el suport de l´Ajuntament de Premià de Mar
Tipus d'actes: Conferència

Sardanes a Premià de Mar

A càrrec de la cobla Sabadell

Data: Diumenge, 1 de gener de 1928
Hora: 10 h nit
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Tipus d'actes: Dansa
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa