Anar a la plana de números del butlletí

Número 23 - juny 2011
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum semanal del 29 de maig al 5 de juny de 2011
Actualitat

Dijous, 2 de juny, començaran les obres de pavimentació al carrer Ramon Llull, entre Gran Via i Unió.  La durada dels treballs es preveu que serà d'uns 15 dies, durant els quals aquest carrer estarà tallat al trànsit.

Aquestes obres formen part de la reparació de paviments i supressió de barreres arquitectòniques a diversos carrers (fase III) que va començar a primers d´abril, que inclou els següents carrers: Abat Oliva (Joan XXIII/Enric Borràs); Sant Ferran (Maresme/Circumval.lació); Maresme; Gran Via (Ctra. Premià de Dalt/Riera); Riera de Premià (Gran via/Enric Granados); Marina (Gran Via/Enric Granados); Jacint Verdaguer (Riera/Marina); Sant Ferran (Circumval.lació/Narcís Monturiol); Lourdes (Ramon i Cajal/Passatge Vallès); Del Carme (Passatge Prim/Passatge Vallès); Ramon Llull (Gran Via/Unió); Romà Piera i Pompeu Fabra, inclòs passarge sense pavimentar; Passatge Vallès; Avgda. Roma (Camí Ral/Joan XXIII); Tram de Romà Piera fins al carrer Joan Prim; Gran Via (de la Plaça i Dr. Fleming); Núria (de la Plaça/General Prim).

Les darreres setmanes, dos alumnes de l´Escola Municipal de Música han estat guardonats en dos premis d´interpretació musical:

7è Concurs Infantil de Piano Torrella de Montgrí 2011

Pol Rovira Sánchez, 10 anys (piano) 2n premi de la categoria C

Guillem Montejo Fernández, 12 anys (piano) 3r premi de la categoria D


16è Concurs D'Interpretació Musical l'Arjau Barcelona 2011

Guillem Montejo Fernández, 12 anys (piano) Menció d´Honor categoria II

Els adhesius del 2009 i 2010 (color marró) serviran per a tota la temporada

Aquest estiu, els usuaris de la zona blava de Can Pou-Camp de Mar podran utilitzar el mateix distintiu del 2009 i 2010 que era de color marró. La zona blava en aquest sector del municipi funciona entre el 15 de juny i el 15 de setembre. El propòsit és assegurar la rotació en l´estacionament durant aquest període de gran afluència de turismes a la zona de Can Pou-Camp de Mar, garantint als veïns l´aparcament gratuït. Aquest distintiu no té cap cost. Els veïns que no tinguin el distintiu del 2009, podran fer-ne la sol·licitud a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà a partir de l'1 de juny.

¿Quines persones poden disposar d´aquest distintiu?

a) empadronat a Premià de Mar titular de vehicle en alta al padró de l´IVTM.
b) empadronat a Premià de Mar, que disposi de vehicle facilitat per la seva empresa (acreditar  mitjançant certificació de l´empresa).
c) empadronat a Premià de Mar, que hagi adquirit recentment el vehicle sempre que demostri que aquest està domiciliat a Premià de Mar.
d) titular de vehicle i d´immoble d´alta al padró de l´Impost sobre Bens Immobles ubicat a la zona de Can Pou - Camp de Mar (districte censal 3-6)
e) titular de vehicle que acrediti tenir lloc de treball en la zona de Can Pou - Camp de Mar (districte censal 3-6).”

Més informació a: l´Oficina d´Atenció al Ciutadà de l´Ajuntament, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h. També es pot demanar informació a través del telèfon 93 741 74 00 o del correu electrònic oac@premiademar.cat.

El proper 6 de juny està previst l´inici de les obres de Millora de la Xarxa Municipal d´Aigua a l'illa formada pels carrers Gran Via, Eixample, Esperança i Ptge. Manent.

  • Empresa adjudicatària: TOPIGEMA SL.
  • Import de l'obra: 80.000 € (IVA inclòs)
  • Termini d'execució previst: 2 mesos i mig

L´actuació es farà des de les voreres, i per tant no afectarà al trànsit, amb excepció de talls puntuals a les cruïlles.

Ple Municipal
Inici a les 20:30 hores.Lloc: Sala d'Actes de la nau 1 de l'antiga Fàbrica del Gas (c/Joan XXIII, 2-8).

Ordre del dia:

ÚNIC.- Lectura i aprovació de l'acta de l’última sessió celebrada.

Aquest mes de juny es durà a terme la votació popular

El Consell de Nominacions dels Premis de Ràdio Premià de Mar ja ha elegit els 24 nominats de la 7na edició dels Premis Eixample80 al Premianenc de l’Any i Sant Pau13 a la Iniciativa de l’Any i durant aquest mes de juny es durà a terme la votació popular.

Aquest Consell ha volgut reconèixer la feina feta per un grup de premianencs així com la vàlua d’un seguit d’iniciatives dutes a terme per diversos col.lectius del municipi. Entre els nominats a Premianenc de l’Any hi apareixen personalitats del món cultural (Ana Puche, Mamen Alcázar), del món de l’esport (Didac Matsuyama, Salva Maldonado, Casandra Pinto), del món de l’espectacle i els mitjans de comunicació (el periodista Miquel Agut) o personalitats vinculades a la política (Miquel Plubins), al treball social o a la cooperació (Josefina Miret). Quant als nominats a Iniciativa de l’Any, hi trobem un any més un grup ampli d’entitats i actuacions inscrites en molts terrenys (La Salle, Sanprem, el grup de música Humor Negro o el grup de Tabalers de Premià de Mar, per dir-ne només alguns).

El Consell de Nominacions està format per representants del diari El Punt; el periòdic PremiàPlus, La Clau i Ràdio Premià de Mar (organitzadora del certamen).

Durant el mes de juny es farà la votació popular, que aquesta vegada només es podrà fer per internet al web www.premisdelaradio.org  Per primer cop, també, els Premis de la Ràdio tenen la seva pàgina al Facebook, pensada com un espai per informar i per interactuar amb els seguidors del certamen. El lliurament dels guardons tindrà lloc el dissabte dia 9 de juliol a la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 21.30h. En aquesta ocasió els guardons estaran confeccionats pel fotògraf premianenc Màrius Torner.

Els Premis de la Ràdio 2011 estan patrocinats per cinquena vegada per l’empresa MTG/Metalogenia.

Nominats 2011 Premis de la Ràdio:

Premianenc de l’Any:

Didac Matsuyama, nedador
Salva Maldonado, entrenador basquetbol
Pere Fernández, Policia Local educació viària
Miquel Agut, periodista d’Ona FM
Cassandra Pinto, atleta discapacitada
Ana Puche, soprano
Lluís Feliu, Cap de Colla Capgrossos de Mataró
Lluís Gómez, músic
Mamen Alcázar, ballarina de dansa vertical
Josefina Miret, membre “Premià amb el Sahara”
Miquel Plubins, Jutge de Pau
Susana Ruesjas, psicòloga i dramaturga


Iniciativa de l’Any:

Centenari La Salle
30 anys IES Cristòfol Ferrer
Club Hoquei Línia Premià
30 anys pessebre a St. Mateu
Projecte horts Sanunding (Sanprem)
Assemblea de Joves de Premià
Tabalers de Premià
Premià Jove, Oci Jove i Alternatiu
30 anys Escola Municipal de Música
30 anys “Marxa a peu a Montserrat”
Humor Negro (banda Hip Hop)
Cooperativa de consum “Gafarrons”

Tauler d'Anuncis Oficials

Text

Subvencions Esports 2011

Subvencions Esports 2011

CATCert certifica que en data 31-05-2011 12:06:44 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 367,26 kB

Text

Anunci Subvencions 2011

Anunci Subvencions 2011

CATCert certifica que en data 31-05-2011 12:37:45 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 38,87 kB

Agenda
IDANCE

3a Competició de Dança Urbana - iDANCE

Pavelló Municipal d'Esports de Premià de Mar

El passat 29 de maig es va celebrar la 3a Competició de Dança Urbana al Pavelló Municipal d'Esports de Premià de Mar i el resultat va ser impressionant, va assistir a l'event esportiu moltíssima gent de diferents localitats i la Jornada de Dança Urbana es va allargar fins les 21:00 hores de l'èxit que van tenir.

Aquest diumenge 29 de maig es va celebrarar al Pavelló Municipal d'Esports de Premià de Mar, la III Competició de Dansa Urbana IDANCE.

Durant tot el dia, a partir de les 10,00h. ha hagut diferents grups de diferents categories a sobre l'escenari.

La III Competició de Dansa Urbana iDance 2011 està dirigida a grups, escoles i companyies de dansa, recull més de 5,000 euros en premis i consta de cuatre categories per edats, una categoria professional i com a novetat, una categoria de parelles.

Les coreografies de 2 a 3 minuts en un escenari de 10 x 10 metres, no tenen limitació de música i estils, així com la utilització d'atrezzo, per permetre una major originalitat i un gran marge a la creativitat.

Una competició amb jutges internacionals -Guille Vidal Ribas, Kimberly Taylor, Jeka y Kanga Valls-, ells valoraràn la creativitat, sincronització, intensitat i técniques de les peçes de ball, així com les transicions, el carisma i posada en escena, interpretació musical i la varietat de moviments.

Data: Dijous, 1 de novembre de 1934
Hora: 10 h matí
Lloc: Altre (ho explico més avall)
Organitza: IDANCE
Preu: 8,00 EUROS
Durada: TOT EL DIA
Tipus d'actes: Esports, Dansa

Country

Aprèn a ballar country amb els Mosqueters del Country

Data: Dijous, 1 de novembre de 1934
Hora: 12 h migdia
Lloc: Plaça de la Sardana
Organitza: AVECA
Durada: 12.00h a 14.00h

Del 10 al 12 de juny, Premià de Mar acollirà la 8a edició del Rebombori, la gran festa de la cultura popular catalana, amb les  seves figures, els seus balls i la seva música tradicional. Al Rebombori hi participen els  gegants, les bèsties, els capgrossos, els bastoners, els diables... i s´hi fan jocs, balls i concerts, amb les colles de Premià però també amb  d´altres de convidades.
Podeu consultar la programació completa al web: www.rebombori.cat.

El proper 4 de juny tindrà lloc una nova “Nit Esportiva”, una iniciativa de la Regidoria d´Esports que consisteix en obrir el Pavelló Municipal d´Esports a la nit perquè tots els joves premianencs puguin gaudir de la pràctica esportiva del futbol sala i bàsquet en horari nocturn. D´aquesta manera, es dóna oportunitat a tots aquells que no tenen ocasió de practicar l´esport habitualment, al mateix temps que s'ofereix una alternativa a les nits dels joves.
Les nits esportives d´aquest 2011 van començar el mes d´abril i  es fan  un cap de setmana de cada mes. Els participants han de tenir un mínim de 16 anys complerts. Més informació al 93 752 35 79 o al mateix Pavelló Municipal d'Esports.

Dia mundial sense tabac
Durant la setmana del 23 al 31 de maig es celebra la Setmana sense fum

Aprofitant la conmemoració de la Setmana sense fum, el dia 31 que és el dia Mundial sense Tabac, el CAP de Premià de Mar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Premià de Mar posarà al'abast de tots els ciutadans que passin pel CAP una taula informativa al càrrec de professionals sanitaris per tothom que estigui interessat en deixar de fumar.
Amb el lema ÀNIM! Si t'ho proposes, tu també ho pots aconseguir

Data: Dissabte, 31 d'octubre de 1936
Hora: 3/4 i 14 minuts de 12 nit
Lloc: CAP Premià de Mar
Organitza: CAP Premià de Mar amb la col·laboració de l'Ajuntament
Preu: gratuit
7a.Trobada d'Intercanvi Plaques de Cava

14a. Festa de la Primavera Casc Antic
7A. Trobada d'intercanvi de plaques de cava.
dissabte 4 de juny de 2011 de 10 a 14 h.

7a. Trobada d'Intercanvi Plaques de Cava
Ampolles de Cava Berral i Miró (Brut Nature-Reserva)
Placa Commemorativa de la Trobada (sèrie "Pirates i Premianencs"
Venda anticipada de caixes de cava als telèfons:
93.751.07.07 - 619.23.99.26
Activitats: Cercavila amb de Bòlit i Pa amb tomàquet i pernil.

Data: Dimecres, 2 de desembre de 2009
Hora: 10 h matí
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Tipus d'actes: Mostra

El proper dissabte 4 de juny, es realitzarà la

Programa Caminada Montserrat

Programa Caminada Montserrat

Fitxer: Programa_Premia_Montserrat_2011.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,28 MB

Podeu trobar tota la informació

Programa Caminada Montserrat

Programa Caminada Montserrat

Fitxer: Programa_Premia_Montserrat_2011.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,28 MB

.
Data: Dimecres, 2 de desembre de 2009
Hora: 3/4 i 12 minuts de 6 tarda
Lloc: Altre (ho explico més avall)
Tipus d'actes: Esports
Ballada
5a. Trobada Country l'AVECA

5a. Trobada Country Premià de Mar l'AVECA

Diumenge dia 5 de juny de 10:30 a 14:30h.

Lloc: Plaça de la Sardana

Data: Dijous, 2 de desembre de 2010
Hora: 2/4 d'11 matí
Lloc: Plaça de la Sardana
Tipus d'actes: Festa

PATRONAT

Representació dels alumnes de l´escola La Salle.

Data: Dijous, 2 de desembre de 2010
Hora: 5 h tarda
Lloc: Patronat Teatre
Organitza: Patronat Teatre
Tipus d'actes: Teatre
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa