Anar a la plana de números del butlletí

Número 15 - juny 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 16 al 24 de juny
Actualitat

La façana de l'Ajuntament il·luminada de verd el Dia Mundial de l'ELA de 2017Per segon any consecutiu, Premià de Mar se sumarà el pròxim 21 de juny a la commemoració del Dia mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) il·luminant de color verd, de 21.30 a 00 h, la façana de la Casa Consistorial. Aquesta acció s'emmarca en la campanya "Fes un Gest per l'ELA" que coordina la Fundació Miquel Valls.

Cartell de la Festa Major 2018La il·lustradora Jorgina Juvé ha estat la guanyadora en categoria adulta del concurs de cartells de Festa Major 2018, al qual s'havien presentat un total de 15 treballs. Juvé és llicenciada per l'Escola de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i va estudiar il·lustració a l'Escola Serra i Abella de l'Hospitalet del Llobregat. La seva obra ha estat publicada a la revista infantil 'Cavall Fort' i és autoria de diversos cartells de festes majors i de difusió d'activitats en l'àmbit educatiu. També es poden veure les seves il·lustracions del llibre "Color de Nube" d'Òrbita Edicions.

Campanya 'Posa't els colors'El pròxim dia 28 de juny es commemorarà el Dia per l'Alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, una jornada de reivindicació i sensibilització ciutadana sobre la diversitat afectiva i sexual. Davant d'aquesta commemoració la regidoria d'Igualtat, amb la col·laboració de l'àrea d'Ensenyament, ha volgut incidir en l'àmbit escolar amb una acció centrada en la prevenció de la LGTBIfòbia. 

Can SanpereEl Ple Municipal del mes de maig va aprovar el text refós de la modificació puntual del Pla d'ordenació urbanística municipal (POUM) de l'àmbit de Can Sanpere, fet que suposa un pas més perquè aquest espai passi a ser de titularitat pública, mitjançant el corresponent procés d´expropiació.

Ajuntament de Premià de MarBústia Ciutadana
Plaça de l'Ajuntament 1 08330 Premià de Mar
tel: +34 93 741 74 00
email: info@premiademar.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa