Anar a la plana de números del butlletí

Número 14 - juny 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 8 al 17 de juny 2018
Actualitat

Biblioteca Municipal Martí Rosselló i LloverasEs faran dues sessions prèvies els dies 18 de juny i 17 de setembre

La Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras serà durant el curs vinent seu dels cursos de l'entitat A12 Estudis i Recerca Interuniversitària, la Universitat de l'Experiència de la Universitat Ramon Llull-Blanquerna.

Zona Salle Sud Els pròxims dies s'iniciaran els treballs de construcció d'una pantalla vegetal per separar el solar ubicat al sector de la Salle Sud de la carretera Nacional II. L'objectiu de les obres, que es preveu que estiguin enllestides el pròxim mes de juliol, és dotar de vegetació un espai que, tot i que fa anys que s'utilitza com a aparcament, de fet és una zona verda, al mateix temps que es millora la imatge paisatgística de la primera línia de la vila.

Imatge de la reunió de constitució de la Taula Premianenca per a la Reforma HoràriaEn el marc de la celebració de la 5a Setmana dels Horaris, dimarts passat, dia 12 de juny, es va constituir la Taula Premianenca per la Reforma Horària. La taula, presidida per l'alcalde Miquel Àngel Méndez, està formada per representants de totes les forces polítiques del ple, representants dels sectors empresarial, sindical, cultural, del comerç i de l'educació, col·lectius que es consideren directament implicats en les conseqüències d'una possible reforma horària, i tècnics municipals d'Ensenyament, Esports, Joventut, Salut Pública i Projectes Estratègics.

Ple municipalInici a les 18:15 hores.Lloc: Sala d'Actes de la nau 1 de l'antiga Fàbrica del Gas (c/Joan XXIII, 2-8). Retransmissió en directe per Ràdio Premià de Mar 95.2FM.i i per internet a
www.radiopremiademar.org. 

Ordre del dia

Resum de l'ordre del dia

Ajuntament de Premià de MarBústia Ciutadana
Plaça de l'Ajuntament 1 08330 Premià de Mar
tel: +34 93 741 74 00
email: info@premiademar.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa