Anar a la plana de números del butlletí

Número 11 - maig 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 19 al 24 de maig
Actualitat

Imatge actual del sender de vianants de Premià de MarLa Demarcació de Costes del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, ha anunciat per a aquesta setmana l'inici d'obres d'emergència per a reparar els danys que els temporals de llevant han provocat al sender de vianants i a les rampes d'accés a la platja del litoral de Premià de Mar, uns treballs que es complementaran amb una aportació de 6.750 m³ de sorra. 

Imatge del Ple de l'Ajuntament de Premià de MarEl ple de maig de l'Ajuntament de Premià de Mar va aprovar per assentiment una moció que presentaven conjuntament la totalitat dels grups municipals per la defensa dels drets de les dones víctimes d'agressions sexuals. La moció, plantejada a partir de la sentència del judici del cas conegut com de "La manada", trasllada en el primer punt el suport i la solidaritat de l'Ajuntament en Ple a la víctima i als seus familiars, i fa extensiu aquest suport a les dones que són víctimes d'agressions sexuals. 

Portada del llibre dels Premis Sant Jordi 2018Tal com porta fent des del 2014, la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras ha editat un llibre en format digital que recull tots els textos premiats en l’edició d’enguany dels Premis Literaris Sant Jordi de Premià de Mar. El contingut del llibre es pot veure i descarregar al web de la Biblioteca.

El 22 d’abril es va fer a l’Espai l’Amistat l’acte de lliurament de premis d’aquest concurs, que enguany va comptar amb 160 participants, dels quals 99 van ser de les categories infantils, 39 de les juvenils, 15 d’autors adults i 7 de relats curts.

Imatge de la plaça de Can BoterEl ple del mes de maig va aprovar les propostes que havia presentat la Comissió del Nomenclàtor d'Espais Públics i Equipaments per a la denominació de diversos indrets de la vila, entre els quals els nous vials del port.

Acte Dia Mundial per a l'eliminació de la violència envers les dones La 1a trobada es farà dijous 31 de maig a les 18 h al Centre Cívic

La regidoria d´Igualtat posa en marxa un nou espai de trobada pensat perquè les dones puguin compartir experiències, interessos i preocupacions en un marc on se sentin còmodes i amb tota la llibertat per expressar-se.

Tauler Anuncis Oficials
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa