Anar a la plana de números del butlletí

Número 8 - maig 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 4 al 13 de maig
Actualitat

Can SanpereL'Ajuntament recorda, davant la constància que hi ha persones que estan fent ús de l´edifici de Can Sanpere, que al juliol del 2012 es va produir un esfondrament parcial de la coberta d´una de les edificacions de l´interior. Un posterior informe (abril del 2013) desaconsellava l´estada en determinades parts de l´edificació ja que implicaven “un greu perill per a les persones que hi fossin”. 

Foto: Esther de PradesArran de diverses consultes per part de la ciutadania, i un cop celebrada una reunió entre representants de l'Ajuntament, de la policia local i de les comissions de Festes i de Pirates i Premianencs sobre el desenvolupament de la pròxima Festa Major, des de la regidoria de Cultura i Festes es vol aclarir el següent:

Cartell Educant en ValorsDivendres vinent, dia 11 de maig, a les 6 de la tarda, s'inaugura a la biblioteca Martí Rosselló l'exposició 'Educant en valors'. La mostra és una iniciativa de la Plataforma Premià per l'Escola Pública que vol donar visibilitat a la tasca que sobre l'àmbit de la solidaritat es va duent a terme als centres escolars premianencs, públics i concertats, mitjançant la qual els nens prenen consciència i debaten sobre algunes de les situacions més complicades de l'actualitat, com seria la crisi dels refugiats a la Mediterrània. En aquest sentit, l'exposició explica la perspectiva que tenen els nens sobre la temàtica dels refugiats des dels diferents enfocaments que ha fet cada escola.

L'origen de l'exposició, que estarà oberta durant dues setmanes, es troba en l'activitat 'Volem acollir' que es va realitzar amb motiu del DENIP (Dia Escola de la No Violència i la Pau) del 2017, que girava entorn de la problemàtica dels refugiats.

Grup electrògen carrer del NordLes persones afectades poden fer la reclamació a ENDESA, a través de la seva companyia asseguradora en cas que en tinguin o a través de l´OMIC 

Segons ha informat la companyia Endesa, l´avaria de llum es va originar en uns cables soterrats dels carrers Dr. Fleming i la Gran Via. Com a conseqüència de l´avaria dos transformadors van quedar sense corrent i nombrosos veïns de diverses zones es van quedar sense llum. 


L'Antiga Fàbrica del GasLa campanya vol recollir testimonis dels treballadors de les antigues fàbriques de Premià de Mar

El Museu de l'Estampació posa en marxa un projecte de recerca sobre el passat industrial de la vila amb l'objectiu de promoure la participació ciutadana en la recerca el passat industrial i, alhora, fomentar l'arrelament al territori i la identificació amb el Museu de l'Estampació. 

Ple municipalInici a les 19:15 hores.Lloc: Sala d'Actes de la nau 1 de l'antiga Fàbrica del Gas (c/Joan XXIII, 2-8). Retransmissió en directe per Ràdio Premià de Mar 95.2FM.i i per internet a
www.radiopremiademar.org

Ordre del dia

Resum de l'ordre del dia

El carrer de la PlaçaLes obres tenen un termini previst de 6 setmanes durant les quals no s´hi podrà circular

Dimecres vinent, dia 16 de maig, està previst l´inici les obres d´arranjament del col·lector del carrer de la Plaça en el tram comprès entre la Gran Via de Lluís Companys i la fi de la zona asfaltada del carrer. En l´actualitat, el carrer de la plaça té el col·lector desdoblat (residuals i pluvials) a excepció d´aquest tram.  

Segell de Premià de Mar de la Via Marina del Camí de Sant JaumePremià de Mar es troba a la 5a etapa del recorregut que va des de Mataró fins a Sant Adrià de Besós

El Camí de Sant Jaume passa ara també per Premià de Mar. Una iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme presentada recentment, posa disposició dels peregrins aquesta ruta que va des de Girona fins a Barcelona resseguint l'antiga Via Marina de la Via Augusta.  

Tauler Anuncis Oficials
Obert el termini des de 10.05.2018 fins al 06.06.2018 (ambdós inclosos).
Obert el termini des de 11.05.2018 fins al 21.06.2018 (ambdós inclosos)
Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa