Anar a la plana de números del butlletí

Número 7 - abril 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 23 al 29 d'abril 2018
Actualitat

Foto de grup de l'acte de lliurament dels premis literaris Sant Jordi 2018. Foto: Màrius Torner.Un acte a la sala gran de l’Espai l’Amistat va servir diumenge al migdia per donar a conèixer els noms dels guanyadors dels premis literaris Sant Jordi. A l’acte, presentat per l’escriptor Octavi Egea, hi van ser presents l’alcalde Miquel Àngel Méndez, regidors del consistori, entre els quals el regidor de Cultura, Eloi Maristany, representants de l’Associació d’Estudis Científics i Culturals i de l’entitat de l’any, el Patronat Social Premianenc.

Moment de la signatura del conveni amb el CDMT. Foto: Quico Ortega. Dimecres va tenir lloc a la sala d’actes del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT) l’acte de signatura del conveni entre aquest ens i l’Ajuntament de Premià de Mar, en representació del Museu de l’Estampació, mitjançant el qual es crea la Xarxa de Museus Tèxtils i de Moda de Catalunya.

L’objectiu del conveni signat és establir un mecanisme de col·laboració entre ambdues institucions a partir del qual puguin compartir coneixements i experiències.

Barri de Santa Maria-Santa Anna-TióLes subvencions s'emmarquen en la Llei de Barris

L'Ajuntament de Premià de Mar destina 350.000€ a ajuts per a obres de rehabilitació d'edificis i d'accessibilitat en habitatges i comerços del barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió en una actuació emmarcada en el Pla de Barris que s'aplica a aquella zona. Poden demanar les subvencions propietaris d'edificis, habitatges o comerços i comunitats de propietaris del barri.

Alcalde Miquel Àngel Méndez i regidor de Comunicació Rafa Navarro El web de l'Ajuntament de Premià de Mar ha obtingut per 5a vegada el Segell Infoparticipa, que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB i per 4t any consecutiu ho ha fet amb la màxima puntuació, ja que ha complert el 100% dels indicadors. Dels 948 municipis catalans un 10% ha obtingut el segell i un 2% ho ha fet amb la màxima puntuació.

El segell Infoparticipa és un projecte desenvolupat pel LPCCP que distingeix la transparència dels webs d'ajuntaments, consells comarcals i diputacions. 

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa