Anar a la plana de números del butlletí

Número 6 - abril 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 16 al 22 d'abril 2018
Actualitat

Reunió de la Taula de Gènere - Imatge inexistentEl passat mes de març es va aprovar mitjançant decret d'alcaldia el Protocol d'actuació davant les violències sexuals en espais públics d'oci de Premià de Mar. 

Marcador de satisfacció d'Atenció a l'Usuari de l'OAC - Imatge inexistentEn el marc del Pla de Qualitat de l'Atenció Ciutadana que s'està desplegant, aquests dies s'ha posat en marxa un sistema mitjançant el qual els usuaris de l'OAC poden valorar el seu grau de satisfacció sobre l'atenció rebuda en el procés de les seves gestions.

El sistema ofereix la possibilitat de marcar entre quatre graus de satisfacció (excel·lent, satisfet, millorable o insatisfet).

Pavelló Municipal d'Esports - Imatge inexistentQuatre entitats esportives de Premià de Mar col·laboren en un programa per afavorir la participació dels infants en situació de vulnerabilitat en activitats extraescolars. Una vintena de nens i nenes d'entre 3 i 16 anys es beneficien d'aquesta iniciativa impulsada conjuntament per les regidories de Serveis Socials i d'Esports, en la que hi participen el Club Esportiu Premià, l'Agrupació Bàsquet Premià, el Club Futbol Sala Atlètic de Premià de Mar i el Club Natació Premià. Per cada plaça que l'entitat ofereixi de forma gratuïta, l'Ajuntament assumeix el finançament d'una altra.

Carrer Santiago Rusiñol - Imatge inexistentFins al 20 de maig la ciutadania pot fer les seves aportacions i suggeriments a la proposta 

Amb motiu de l'obertura de la rotonda de la zona del port, es proposa que el carrer Santiago Rusiñol passi a ser d'un sol sentit. Els cotxes circularien direcció mar excepte al tram entre el carrer Martí Casas i l'N-II, que seria sentit muntanya.

Imatge d'arxiu de parades de Sant Jordi a la plaça de l'Ajuntament - Imatge inexistentUn any més, la plaça de l'Ajuntament serà dilluns vinent, dia 23 d'abril, el punt central de la celebració de la Diada de Sant Jordi a Premià de Mar, tot i que també es trobaran parades als carrers de Sant Antoni i de Miquel Moragas. Des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre, la plaça rebrà els visitants acollint la tradicional fira de llibres i roses. Enguany seran 44 les parades presents a la fira amb prioritat per als comerços i entitats de la ciutat. 

Imatge del Ple ordinari del mes d'abril - Imatge inexistentLa redacció del text va comptar amb participació de la ciutadania i amb la col·laboració de la Taula de Gènere

Posar al dia les normes de convivència a Premià de Mar, afavorir la tolerància i el respecte i impulsar el civisme entre el veïnatge per assegurar un ús adequat de l'espai públic. Aquests són els objectius més destacats de la nova Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana que es va aprovar inicialment en el Ple ordinari del mes d'abril. 

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa