Anar a la plana de números del butlletí

Número 4 - abril 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 2 al 8 d'abril del 2018
Actualitat

Cartell Dia Mundial de l'Activitat Física

El lema de la diada és “+ Actius cada dia!”

Divendres vinent, dia 6 d'abril, es commemora el Dia Mundial de l'Activitat Física. Amb aquest motiu el Centre d'Atenció Primària i els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar organitzen una caminada popular amb l'objectiu de fomentar els beneficis que genera mantenir-se actiu.

L'activitat, que es fa sota el lema "+ Actius cada dia!", s'iniciarà a les 9:30 h en la porta d'urgències del CAP. Des d'aquell punt els participants caminaran fins a l'espai lúdic i de salut per a la gent gran que es troba a la plaça ubicada entre el carrer Maresme, la Riera de Premià i el Passatge Circumval·lació on realitzaran exercicis d'escalfament. Tot seguit es continuarà el recorregut pel Camí del Mig i la Riera de Premià de Dalt fins a arribar al Parc Felicià Xarrié d'aquesta localitat on a les 11:00 h es realitzarà un taller de ioga a l'aire lliure.

Imatge de la reunió mantinguda aquesta setmana amb la cap de zona d'AldiEl regidor de Promoció Econòmica, David Gutiérrez, i Blanca Alsinet, cap de zona de la cadena de supermercats ALDI, han celebrat aquesta setmana una reunió amb personal de la regidoria per a tractar sobre la pròxima obertura d'un nou centre d'aquesta cadena a la zona comercial del port de Premià de Mar. En la reunió s'ha tractat sobre el suport que donarà el Servei Local d'Ocupació de Premià de Mar en matèria de formació i reclutament al personal que s'ha d'incorporar els pròxims mesos.

Club de la FeinaEl Club de la Feina de l'Ajuntament de Premià de Mar ha preparat noves sessions formatives gratuïtes pel segon trimestre de l'any. Les sessions estan adreçades a persones aturades que es trobin inscrites al Servei Local d'Ocupació, són gratuïtes i no necessiten inscripció prèvia.

Segona sessió del curs “Eines TIC per a la promoció del negoci”

Curs adreçat a emprenedors, professionals autònoms, freelances, empresaris i qualsevol persona relacionada amb el Règim Especial de Treballadors Autònoms.

Aquest curs, impartit pel president d´Autònoms PIMEC, Miquel Camps i pel Sr. Pedro López de Recalde, director Jurídic de Mútua Universal. està totalment subvencionat per l´Ajuntament de Premià de Mar i no té cap cost pels participants.

Gran Via - Av. Roma

La deixalleria mòbil del mes d'abril s'ubica a Gran Via - Av. Roma

.

Recordeu:

La deixalleria mòbil funciona cada dissabte des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre (excepte de 14.30 a 15.30, que està tancada).

Fer ús de la deixalleria comporta una bonificació en la quota de la taxa de la brossa. Per fer ús de la deixalleria mòbil s´ha de portar la targeta d´usuari que s´utilitza per a la deixalleria La Suïssa, ubicada al Polígon Industrial La Suïssa de Premià de Dalt.

DEixalleria Mòbil

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa